MotoGP - Μ. Βρετανία: Οι βαθμολογίες μετά τον ανατρεπτικό αγώνα του Σίλβερστον

MotoGP - Μ. Βρετανία: Οι βαθμολογίες μετά τον ανατρεπτικό αγώνα του Σίλβερστον
Ο Πέκο Μπανάια αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία παρά το γεγονός πως δεν κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα του MotoGP στο Σίλβερστον.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς το GP Μ. Βρετανίας μας χάρισε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό πήρε την πρώτη του φετινή νίκη εκκινώντας 12ος, ωστόσο ο Πέκο Μπανάια είναι αυτός που χαμογελά περισσότερο από τους αντιπάλους του. Ο Ιταλός πρωταθλητής της Ducati αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Χόρχε Μαρτίν στους 41 βαθμούς, ενώ πλέον ο Μάρκο Μπεζέκι είναι 47 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Με τη νίκη του, ο Εσπαργκαρό ανέβηκε στην 6η θέση με 107 βαθμούς.

Βαθμολογία Πρωταθλήματος Αναβατών

RidersRidersRiders

Βαθμολογία Πρωταθλήματος Κατασκευαστών

Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών η Ducati συνεχίζει να προηγείται και φαίνεται σχεδόν αδύνατο να χάσει το πρωτάθλημα. Η διαφορά της από τη δεύτερη KTM είναι 145 βαθμοί.

Constructors

Βαθμολογία Πρωταθλήματος Ομάδων

Στις ομάδες, τρεις που αγωνίζονται με μοτοσικλέτες της Ducati συνεχίζουν να κυριαρχούν. Ωστόσο η ιδιωτική Pramac Racing βρίσκεται στην κορυφή με 295 βαθμούς, έναντι της VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι με 274. Η εργοστασιακή ομάδα της Ducati είναι μόλις 3η, 53 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Teams

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!