Ο Λασκαράτος επιστρέφει στο ELMS (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο Λασκαράτος επιστρέφει στο ELMS (vid)
Ο Έλληνας οδηγός θα λάβει μέρος στον αγώνα αντοχής στην πίστα του Άραγκον στην Ισπανία αγωνιζόμενος στην κατηγορία LMP2.

Επιστροφή στις πίστες για τον Αντρέα Λασκαράτο, που την προσεχή εβδομάδα θα αγωνιστεί σε ένα θεσμό που ξέρει καλά και στον οποίο έχει γνωρίσει επιτυχίες: το European Le Mans Series.

O έμπειρος οδηγός θα λάβει μέρος στον τρίτο γύρο της φετινής σεζόν του ELMS, που διεξάγεται επί Ισπανικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πίστα του Άραγκον, στις 26 Αυγούστου. Πρόκειται για 4ωρο αγώνα, σε μία απαιτητική πίστα 18 στροφών.

Θα αγωνιστεί με την ομάδα της DKR Engineering και το πρωτότυπο #3, στην Κλάση LMP2 Pro/Am και θα μοιραστεί χρέη οδηγού με τους Σεμπαστιάν Αλβάρες και Ναταναέλ Μπερτόν.

Ο Λασκαράτος έκανε πλήρη σεζόν στο ELMS το 2021, αγωνιζόμενος με την 1 AIM Villorba Corse σε έξι αγώνες. Η ομάδα του συγκέντρωσε 24 βαθμούς και έκλεισε εκείνη τη σεζόν στη 15η θέση της Κλάσης LMP3.

Μείνετε συντονισμένοι στο gmotion by gazzetta για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή του 37χρονου αλλά και link για να παρακολουθήσετε LIVE τις προσπάθειές του στην πίστα της Αραγονίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!