Gmotion 99: Δοκιμές που ξεχωρίζουν σε άσφαλτο και χώμα

Νίκος Γιαννούλας
Gmotion 99: Δοκιμές που ξεχωρίζουν σε άσφαλτο και χώμα
Στο τεύχος 99 του gmotion δοκιμάσαμε δύο πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα σε εντελώς διαφορετικές -αλλά ιδανικές για το χαρακτήρα τους- συνθήκες.

Το νέο Ford Ranger Raptor είναι ένα αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει με τις προδιαγραφές του. Με κύριο γνώμονα την απόδοση εκτός δρόμου. Πως όμως ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες και ειδικά στη σκληρή χρήση; Αυτή την απάντηση δώσαμε μετά από μια εξαντλητική δοκιμή, στις πιο ακραίες οδικές συνθήκες της χώρας μας.

Ford Ranger Raptor


Διασχίσαμε κάθετα την ηπειρωτική Ελλάδα, κατά βάση από χωματόδρομους, ξεκινώντας από την Αθήνα και φτάνοντας στις Πρέσπες. Η επιστροφή έγινε από άσφαλτο, οπότε μέσα σε τέσσερις μέρες συλλέξαμε όλα τα δεδομένα που αφορούν τις δυνατότητες αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου.


Λίγο νοτιότερα, οδηγήσαμε το νέο Hyundai Kona, ένα ρηξικέλευθο αισθητικά αλλά πολύ εστιασμένο στις ανάγκες μιας οικογένειας SUV, το οποίο διεκδικεί μια κορυφαία θέση στην εμπορικά «καυτή» κατηγορία των SUV. Η δεύτερη γενιά Kona διατηρεί τη λογική του προκατόχου του, αλλά πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει ένα ήδη πολύ καλό αυτοκίνητο;

Hyundai Kona 2023


Σε αυτό το ερώτημα απαντάμε στην αναλυτική μας δοκιμή την οποία, αν εξετάζετε την αγορά αυτοκινήτου αυτής της κατηγορίας ή απλά θέλετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για οτιδήποτε κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, δεν πρέπει να χάσετε.

Διαβάστε το νέο gmotion 99 με ένα κλικ εδώ

gmotion 99

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!