Ζήσε στο ρυθμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τη Hyundai

Νίκος Γιαννούλας
Ζήσε στο ρυθμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τη Hyundai
Η Hyundai Ελλάς δίνει τη μοναδική δυνατότητα συνοδήγησης με το αγωνιστικό Hyundai i20 Ν Rally2 και τον πολυπρωταθλητή Λάμπρο Αθανασούλα.

Οι περσινοί θριαμβευτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος, με το Hyundai i20 Ν Rally2, περιμένουν τρεις τυχερές ή τυχερούς για μια μοναδική εμπειρία συνοδήγησης με το κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο στα ελληνικά χώματα.


Η Hyundai Ελλάς στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος, το οποίο το 2022 κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων και την 16η θέση στη γενική κατάταξη του εθνικού μας αγώνα.

Αθανασούλας - Ζακχαίος, ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022


Στο πλαίσιο αυτό οργάνωσε οργάνωσε την εκδήλωση συνοδήγησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στα Τρίκαλα Κορινθίας, μόλις πέντε μέρες δηλαδή πριν την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.


Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ εύκολη, ολοκληρώνεται online σε ελάχιστα λεπτά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε τη σπάνια εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης, την οποία ελάχιστοι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν.


Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 προσμετρά κανονικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) και φυσικά θα συμμετέχουν σε αυτό όλες οι κορυφαίες ομάδες και οδηγοί του θεσμού. To gmotion και το gazzetta θα σας κρατούν πλήρως ενημερωμένους για τον αγώνα με καθημερινή ροή ρεπορτάζ, συνεντεύξεων και ειδήσεων από τις 28 Αυγούστου, ενώ από 7- 10 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει live κάλυψη όλης της εξέλιξης του αγώνα.

Αθανασούλας - Ζακχαίος, ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022


Δηλώστε συμμετοχή με ένα κλικ εδώ, για να είστε μια ή ένας από τους 3 τυχερούς της υπέροχης αυτής πρωτοβουλίας της Hyundai Hellas.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!