Διαθέσιμη στο δίκτυο της Benelli η νέα TRK 702X

Κώστας Παστρίμας
Διαθέσιμη στο δίκτυο της Benelli η νέα TRK 702X
Η Benelli ανακοίνωσε την έλευση της TRK 702X στην Ελλάδα και μάλιστα με ένα ενδιαφέρον δώρο.

Η αναμονή τελείωσε και πλέον η Benelli TRK 702X είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Η πολυτάλαντη και πλήρως εξοπλισμένη μοτοσικλέτα περιπέτειας της ιταλικής μάρκας έρχεται να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της τον οποίο επιμελήθηκε το Benelli Centro Style στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Ευκολοδήγητο, πρακτικό και παράλληλα ικανό για μεγάλα ταξίδια σε κάθε είδους δρόμους, το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς, anthracite grey, forest green, moon grey και dune sea.

Benelli

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 698 κ.εκ. με απόδοση 70 ίππους και 70 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι κορυφαίες της Marzocchi με 50mm ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Για να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την έλευση της Benelli TRK 702X η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πακέτο προσφοράς με δώρο 3 βαλίτσες αλουμινίου με την απόκτηση κάθε καινούριας μοτοσικλέτας. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.

Benelli

Όσο για την τιμή της μοτοσικλέτας, αυτή έχει οριστεί στις 8.349 ευρώ. Την Benelli TRK 702X μπορείτε να την δείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!