F1 - Ολλανδία: Ο Ρικάρντο εμφανίστηκε στα paddock με γύψο (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Ολλανδία: Ο Ρικάρντο εμφανίστηκε στα paddock με γύψο (vid)
Ο Αυστραλός της Scuderia AlphaTauri θα χάσει σίγουρα τα Grand Prix Ολλανδίας αλλά και Ιταλίας.

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο ήταν ο μεγάλος άτυχος της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix της Ολλανδίας, που σηματοδοτεί την επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 μετά από διάλειμμα τεσσάρων εβδομάδων.

Ο Αυστραλός είδε ξαφνικά τη McLaren του συμπατριώτη του, Όσκαρ Πιάστρι, ακινητοποιημένη κάθετα στη κεκλιμένη στροφή 3, ο πήρε ενστικτωδώς την απόφαση να αποφύγει τη μεταξύ τους σύγκρουση και έστειλε την AT04 στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά.

Δυστυχώς για τον 34χρονο, δεν τράβηξε τα χέρια του από το τιμόνι, με αποτέλεσμα να σπάσει το μετακάρπιο στο αριστερό. Διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, αφού ήταν εξ αρχής σαφές πως είχε τραυματιστεί.

Έτσι, η επιστροφή του στα paddock της πίστας του Ζάντβοορτ έγινε με γύψο στο χέρι και ένα αμήχανο χαμόγελο αφού ξέρει πως αυτό είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα μιας και ήταν μόλις στον τρίτο αγώνα του με τη Scuderia AlphaTauri.

Δείτε ξανά πως τραυματίστηκε ο Αυστραλός…

To Grand Prix Ολλανδίας αποτελεί τον δέκατο-τρίτο γύρο της σεζόν. Τα κόκκινα φώτα στο Ζάντβοορτ θα σβήσουν στις 16.00 το απόγευμα, με το LIVE του Gazzetta να εκκινεί είκοσι λεπτά νωρίτερα.

Όσο για τη θέση του Ρικάρντο, έχει καλυφθεί από τον Λίαμ Λόουσον που θα εκκινήσει τελευταίος.

Φωτογραφία: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!