Επιστρέφει η Έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023

Κώστας Παστρίμας
Επιστρέφει η Έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023
Το Φθινόπωρο επιστρέφει η Έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023 στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου.

Το Φθινόπωρο μπαίνει δυναμικά για την αυτοκίνηση καθώς πραγματοποιείται η Έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023. Το μοναδικό αυτό γεγονός επανέρχεται μετά από τέσσερα χρόνια και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά νέα μοντέλα. Μάλιστα ανάμεσα στα 50 αυτοκίνητα που βρίσκονται στο χώρο της Έκθεσης θα υπάρξουν και πρώτες παρουσιάσεις για το ελληνικό κοινό.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί από 23 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου στο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ) μπορεί να συναντήσει κανείς τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε ενδιαφερόμενου. Παράλληλα, τα νέα SUV θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

ε

Από την έκθεση δε θα λείψουν και τα σπορ μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Οι δε επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000. Παράλληλα, τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

εκθ

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης Αυτοκίνηση - Electromobility 2023, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στην αίθουσα Φάρος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Οι ώρες λειτουργίες της Έκθεσης είναι Δευτέρα - Παρασκευή 15:00 - 21:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 - 21:00.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!