Αθανασούλας: «Θα οδηγήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε»

Νίκος Γιαννούλας
Αθανασούλας: «Θα οδηγήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε»
Χωρίς να κάνουν προβλέψεις αλλά με διάθεση και όρεξη για flat out οδήγηση προετοιμάζονται οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος, που θα συμμετέχουν με το Hyundai i20 N Rally2 στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Στο πλαίσιο της αγωνιστικής δοκιμής που πραγματοποίησαν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ζήρειας και της παράλληλης εκδήλωσης συνοδήγησης με τρεις τυχερούς του διαγωνισμού της Hyundai Hellas, οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος, πολύ ευγενικά βρήκαν το χρόνο να μιλήσουν και στο gazzetta για τη συμμετοχή τους.

Αθανασούλας
Ανάπαυλα για τους Λάμπρο Αθανασούλα (δεξιά κάτω) και Νίκο Ζακχαίο (αριστερά κάτω), στο πλαίσιο της οποίας μας μίλησαν για τη συμμετοχή τους. 


Τρίτη χρονιά Ράλλυ Ακρόπολις με το Hyundai i20N Rally2 φέτος; Έχετε δεθεί περισσότερο με το αυτοκίνητο;

Δεν μπορώ να πω ότι φέτος είμαστε πιο δεμένοι με το αυτοκίνητο. Δυστυχώς η επαφή μας είναι μια φορά το χρόνο. Μας δυσκολεύει μάλλον περισσότερο φέτος. Έχουμε όμως χρόνο για δοκιμές και ιδέες ώστε να πάνε όλα καλά.

Φέτος δεν έχεις και το πρόβλημα υγείας που σε ταλαιπώρησε πέρυσι (σ.σ.μια σοβαρή επέμβαση στο αριστερό του πόδι, την παραμονή του αγώνα).

Όχι, όλα καλά. Μπορούμε και οδηγούμε το αυτοκίνητο όπως θέλουμε, το ευχαριστιόμαστε και ελπίζουμε να κάνουμε όλο τον αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πέρα από τον τερματισμό στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις τι άλλους στόχους έχετε;

Κανείς δεν πάει απλά να τερματίσει. εμείς δεν το κάναμε ποτέ αυτό. Προσπαθούμε πάντα να κινούμαστε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αυτό θα κάνουμε και φέτος και ελπίζουμε φυσικά να είμαστε στον τερματισμό.

Αθανασούλας
Με  χαμόγελο και θετική διάθεση, ο Λάμπρος Αθανασούλας υποδέχτηκε τους τρεις τυχερούς του διαγωνισμού συνοδήγησης της Hyundai Hellas. Εδώ, υπογράφει το t-shiirt του Μαρίνου Ρένεση.


Μήπως υπάρχουν σκέψεις και πλήρη συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα ράλλυ;

Αυτό προϋποθέτει χρήματα τα οποία δεν βρίσκουμε για να το κάνουμε. Εμείς σίγουρα θέλουμε να οδηγάμε, μας αρέσει με το Νίκο να είμαστε στο μπάκετ, Οι χορηγίες όμως έρχονται κυρίως για το Ράλλυ Ακρόπολις που έχει πολύ μεγάλη προβολή σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, παρά για το ελληνικό πρωτάθλημα.


Χορηγοί φέτος;

Είναι πολύ σημαντικό ότι μας στηρίζει η Hyundai Hellas ως ο βασικός χορηγός μας και υπάρχουν πολύ χορηγοί που μας ακολουθούν χρόνια τώρα. 'Οπως οι Atlas Tapes, Anker, Pietris Catering, AXIA, Apex Sports Greece, Boo Productions S.A. και 4Troxoi. Επίσης Έχουμε μαζί μας φέτος την Anassa, μια ελληνική εταιρεία ροφημάτων βιολογικών βοτάνων, με εξαγωγική δραστηριότητα.


Σαε ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία.


Φωτογραφίες: Νίκος Μήτσουρας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!