Όλα έτοιμα για το Benelli Week 2023

Κώστας Παστρίμας
Όλα έτοιμα για το Benelli Week 2023
Η Benelli ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη γιορτή της στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Η εορταστική εκδήλωση Benelli Week έχει εδραιωθεί πλέον ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κόσμο των δύο τροχών. Φέτος η γιορτή της ιταλικής μάρκας πραγματοποιείται από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Πέζαρο της Ιταλίας, που αποτελεί την φυσική έδρα της εταιρείας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Registro Storico Benelli και το Motoclub Tonino Benelli σε συνεργασία με την Benelli και την Marche Region για όλους τους μοτοσικλετιστές και λάτρεις της Benelli και φυσικά της οικογένειας Leoncino.

Το Benelli Week του 2023 είναι αφιερωμένο σε δύο ξεχωριστούς αναβάτες αγώνων οι οποίοι έχασαν τραγικά της ζωή τους πριν από 50 χρόνια. Οι Ρέζνο Παζολίνι και Γιάρνο Σάαρινεν ενεπλάκησαν σε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια του Grand Prix των Εθνών στη Μόντζα και έχασαν τη ζωή τους.

Benelli

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχουν προγραμματιστεί καθημερινές περιηγήσεις με μοτοσικλέτα στα υπέροχα ιταλικά χωριά, διασχίζοντας όμορφους δρόμους που οδηγούν από την Αδριατική Θάλασσα στα βουνά της κεντρικής Ιταλίας. Την τελευταία μέρα της εβδομάδας Benelli, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση «La Musica della Moto – Memorial Luciano Battisti». Οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν με τις μοτοσικλέτες τους στο χωριό Μομπαρότσιο για να επισκεφθούν το διάσημο Ιερό του Beato Sante.

Benelli

Στο επίκεντρο του Benelli Week 2023 θα βρίσκονται οι καινούριες TRK 702 και TRK 702X που οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά. Στο Πέζαρο λοιπόν χτυπάει η καρδιά της Benelli τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!