Hyundai Motorsport: Χέρι-χέρι στην υπερειδική Λάπι, Νεβίλ και Σόρντο

Κώστας Μπιτσικώκος
Hyundai Motorsport: Χέρι-χέρι στην υπερειδική Λάπι, Νεβίλ και Σόρντο
Τα τρία εργοστασιακά πληρώματα της Hyundai χάρισαν θέαμα στην Πλατεία Νερού και πλέον είναι έτοιμα για το... πραγματικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το πρωί της Παρασκευής με την ειδική διαδρομή Λουτράκι αρχίζει η πραγματική δράση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το βράδυ της Πέμπτης χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν από κοντά την υπερειδική διαδρομή, μήκους 1,5 χλμ, στην Πλατεία Νερού.

Εκεί οι τρεις οδηγοί της Hyundai Motorsport σημείωσαν σχεδόν ίδιους χρόνους, καθώς τους χώριζαν 1 δέκατο του δευτερολέπτου! Συγκεκριμένα ο Εσαπέκα Λάπι ολοκλήρωσε την υπερειδική σε 1:33.2, ο Τιερί Νεβίλ σε 1:33.3 και Ντάνι Σόρντο σε 1:33.4.

Πρώτο ελληνικό πλήρωμα και στην 25η θέση της γενικής κατάταξης ήταν οι Λάμπρος Αθανασούλας - Νίκος Ζακχαίος,που αγωνίζονται με τη στήριξη της Hyundai Ελλάς και ένα i20 N Rally2.

Τιερί Νεβίλ

Τι δήλωσαν

Εσαπέκα Λάπι: «Σε κανέναν δεν αρέσουν οι απρόβλεπτες συνθήκες, οι οποίες μπορούν να γίνουν πολύ απαιτητικές. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό!»

Τιερί Νεβίλ: «Θα προσπαθήσουμε. Δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό τόσο καλά με το αυτοκίνητο, και ανυπομονώ. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσουμε».

Ντάνι Σόρντο: «Νομίζω όλοι γνωρίζουν πως οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες στις Αναγνωρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι όλοι OK και, όπως όλα δείχνουν, η βροχή έχει σταματήσει».

Λάμπρος Αθανασούλας: «Είναι πολύ ωραία. Είναι διασκεδαστικό για τον κόσμο, αλλά ο αγώνας ξεκινάει αύριο. Τώρα, εμείς το διασκεδάσαμε και ο κόσμος το απόλαυσε».

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!