Ακόμα πιο ακραία η KTM 890 Adventure R Rally (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ακόμα πιο ακραία η KTM 890 Adventure R Rally (vid)
Η KTM παρουσίασε την σκληροπυρηνική έκδοση 890 Adventure R Rally για το 2024.

Η KTM και το χώμα είναι πράγματα που πάνε μαζί, καθώς η αυστριακή εταιρεία ξέρει καλά πως να κάνει τους αναβάτες της να διασκεδάζουν σε αυτό το τερέν. Διαχρονικά οι «πορτοκαλί» έχουν σχεδιάσει μοτοσικλέτες αφιερωμένες στην περιπέτεια και μέσα από τους αγώνες έχει αποκτήσει κορυφαία τεχνογνωσία σε αυτήν την κατηγορία.

Η KTM αποφάσισε να βάλει για μια ακόμα φορά τον πήχη πιο ψηλά παρουσιάζοντας την ειδική έκδοση 890 Adventure R Rally. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα KTM Racing χρησιμοποιώντας κορυφαία συστήματα σε αναρτήσεις, πλαίσιο και περιφερειακά.

KTM

Το σημαντικότερο στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι οι αναρτήσεις που ανεβάζουν το επίπεδο σε... αγωνιστικά επίπεδα. Στο εμπρός μέρος, το πιρούνι είναι WP XPLOR PRO 7548 με αυξημένη διαδρομή 270mm, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε το αμορτισέρ WP XPLOR PRO 6746. Το σύνολο των αναρτήσεων σε συνδυασμό με το πλαίσιο προσφέρουν ανθεκτικότητα και αυξημένες ικανότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές.

 

KTM

Η KTM έχει σχεδιάσει ένα ειδικό πακέτο εξοπλισμού για την 890 Adventure R Rally, το Tech Pack. Το συγκεκριμένο πακέτο αξεσουάρ περιλαμβάνει μονόδρομο συμπλέκτη με Motor Slip Regulation, σύστημα Cruise Control, Quickshifter+ και Rally Mode. Επιπλέον, η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με Off-Road ABS, πλοήγηση TURN-BY-TURN+, προστατευτικά ρεζερβουάρ από ανθρακονήματα, αγωνιστικά μαρσπιέ και αγωνιστικές ζάντες της EXCEL.

KTM

Για να τονίσει την σημαντικότητα αυτής της έκδοσης, η KTM δημιούργησε μια ειδική εκδήλωση για να τις συνοδεύσει. Η εκδήλωση ονομάζεται The Ultimate KTM Desert Experience και 34 τυχεροί ιδιοκτήτες της μοτοσικλέτας θα ταξιδέψουν στο Μαρόκο τον ερχόμενο Μάρτιο για να απολαύσουν μια οδηγική εμπειρία με εργοστασιακή υποστήριξη.

Βίντεο της 890 Adventure R Rally.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!