F1 - Σιγκαπούρη: Αυτό είναι το grid του Grand Prix

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - Σιγκαπούρη: Αυτό είναι το grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης της Μαρίνα Μπέι, για το δέκατο πέμπτο Grand Prix της φετινής χρονιάς.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο δέκατος πέμπτος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για συναρπαστικές μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των 62 γύρων.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Κάρλος Σάινθ θα εκκινήσει από την pole position. O Ισπανός έκανε εξαιρετική δουλειά στις κατατακτήριες δοκιμές και είναι σε θέση ισχύος για το σημερινό αγώνα. Δίπλα του στην πρώτη σειρά θα βρίσκεται ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes-AMG, με τον Βρετανό να έχει ως στόχο τη νίκη στο σημερινό αγώνα.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι Σαρλ Λεκλέρ και Λάντο Νόρις, με τους δυο να θέλουν να μπουν στο παιχνίδι της νίκης σήμερα. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν απογοητευμένος από το μονοθέσιό του στις κατατακτήριες δοκιμές, όμως θέλει να έχει μια καλή εμφάνιση στο σημερινό αγώνα. Δίπλα του θα είναι ο οδηγός της Haas, Κέβιν Μάγκνουσεν.

Οι Φερνάντο Αλόνσο της Aston Martin και Έστεμπαν Οκόν της Alpine συνθέτουν την τέταρτη σειρά της εκκίνησης, ενώ πίσω τους θα είναι οι Νίκο Χούλκενμπεργκ και Λίαμ Λόσον.

Αφού γλίτωσε την ποινή για τρία διαφορετικά συμβάντα, ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing θα εκκινήσει από την 11η θέση το σημερινό Grand Prix. Θα μπορέσει ο Ολλανδός να πάρει την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη του; Ο ίδιος ωστόσο δεν το πιστεύει. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Σέρχιο Πέρεζ από τη 13 θέση.

Στον αγώνα δεν θα πάρει μέρος ο Λανς Στρολ, καθώς οι πόνοι από το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές είναι έντονοι και η διαδικασία επισκευής του μονοθεσίου του κοστοβόρα.

Grid

Η εκκίνηση του Grand Prix Σιγκαπούρης είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta από τις 14:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!