F1 - Όταν ο Οζιέ οδήγησε την RB7 που έρχεται στη Θεσσαλονίκη (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Όταν ο Οζιέ οδήγησε την RB7 που έρχεται στη Θεσσαλονίκη (vid)
Ο θρύλος των ράλλυ πέρασε μια ημέρα με το μονοθέσιο που θα πρωταγωνιστήσει στο Red Bull Showrun by Alumil!

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο Red Bull Showrun by Alumil έχει αρχίσει! Το προσεχές Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, όλα τα βλέμματα των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη, αφού για πρώτη φορά, θα δούμε ένα μονοθέσιο εντός αστικού τοπίου!

Η πρωταθλήτρια RB7 έρχεται να ταράξει τη Νέα Παραλία με τον εκκωφαντικό ήχο του V8 κινητήρα της, πλαισιωμένη από οχήματα και αθλητές που θα προσφέρουν άφθονο θέαμα, επί εδάφους αλλά και από αέρος!

Ο Σεμπαστιέν Οζιέ με την RB7

Μετά τις επιτυχίες της με μπροστάρη τον Σεμπάστιαν Φέτελ, η RB7 έχει πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα Showruns αλλά αποτέλεσε και το όχημα με το οποίο πήρε για πρώτη φορά μία γεύση από τη Formula 1, ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλλυ, Σεμπαστιέν Οζιέ!

Ο Γάλλος είχε οδηγήσει το αυστριακό μονοθέσιο στην πίστα του Red Bull Ring, έχοντας μάλιστα και την πολυτέλεια να έχει ως… καθοδηγητή τον πρώην οδηγό της Red Bull Racing και νικητή 13 Grand Prix, Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

Δείτε περισσότερα για όσα έκανε ο Οζιέ στο Σπίλμπεργκ με την RB7, στο παρακάτω βίντεο…

Η RB7 είναι ένα από τα σημαντικότερα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1, καθώς πήρε 12 νίκες, 18 pole positions και σημείωσε 10 ταχύτερους γύρους.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!