F1 - Πόσα πρέπει να πληρώσεις για να δεις το GP Λας Βέγκας παρέα με Σακίλ Ο' Νιλ και Ντέιβιντ Μπέκαμ

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Πόσα πρέπει να πληρώσεις για να δεις το GP Λας Βέγκας παρέα με Σακίλ Ο' Νιλ και Ντέιβιντ Μπέκαμ
Θα πρέπει να βάλουν πολύ... βαθιά το χέρι στην τσέπη όσοι θέλουν να βιώσουν μία VIP εμπειρία στο παρθενικό αγώνα της F1 στην πόλη της Νεβάδα.

Λιγότερο από 2 μήνες απομένουν μέχρι το πρώτο Grand Prix Λας Βέγκας, το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί Σάββατο αντί για Κυριακή (στις 10 το βράδυ, τοπική ώρα), για πρώτη φορά στη Formula 1 τα τελευταία 38 χρόνια .

Τα 20 μονοθέσια θα περάσουν από το... θρυλικό Strip και άλλα εμβληματικά σημεία της «παγκόσμιας πρωτεύουσας του τζόγου», με τα πλάνα να αναμένονται εντυπωσιακά. Η διαδρομή σχεδιάστηκε δίπλα από το Mirage, το Ceasars Palace, τα συντριβάνια του Bellagio, το Paris Las Vegas, το Venetian Resort. (δείτε εδώ τη χάραξη της πίστας).

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα υπερθέαμα που δεν θα έχει προηγούμενο, με την επίδραση του αγώνα στην τοπική οικονομία να εκτιμάται στο 1,3 δισ. Δολάρια. Ποσό διπλάσιο από αυτό του επόμενου Super Bowl!

Τα τεράστια έξοδα συνεπάγονται και αντίστοιχα έσοδα, τα οποία θα προέλθουν από τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια. Το κόστος τους είναι απαγορευτικό για τους... κοινούς θνητούς, αν σκεφτούμε ότι το απλό εισιτήριο στην κεντρική εξέδρα κοστίζει 2.500 δολάρια.

 

Όσοι μάλιστα επιθυμούν να βιώσουν ένα τριήμερο (ή και τετραήμερο) ως... VIP, τότε θα πρέπει να πληρώσουν έως και 10.000 δολάρια ανά άτομο! Στο σιρκουί πόλης του Λας Βέγκας θα δημιουργηθούν αρκετοί hospitality χώροι, σε διαφορετικά σημεία, με... βασιλική περιποίηση. Μάλιστα στο Club SI (Sports Illustrated) οι θεατές θα απολαύσουν και την παρέα των Σακίλ Ο΄ Νιλ – Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ας δούμε τα σημαντικότερα hospitality areas και τι προσφέρουν.

Club Paris – Κόστος ανά άτομο 5.500 δολάρια

Βρίσκεται στο Paris Las Vegas, στο τέλος του Strip. Το εισιτήριο είναι για τρεις ημέρες (Πέμπτη-Σάββατο), με all-inclusive, φαγητό και ποτά, διαδραστικά παιχνίδια, αλλά και DJ.

F1 Las Vegas

Hilton Grand Vacations – Κόστος ανά άτομο 6.540 δολάρια

Βρίσκεται στην ευθεία Harmon και το εισιτήριο είναι για τρεις ημέρες (Πέμπτη-Σάββατο), με all-inclusive, φαγητό και ποτά, αλλά και DJ κάθε βράδυ.

F1 Las Vegas

Club SI – Κόστος ανά άτομο 7.000 δολάρια

Βρίσκεται στο Las Vegas Strip και το εισιτήριο είναι για τρεις ημέρες (Πέμπτη-Σάββατο), με all-inclusive, φαγητό και ποτά, αλλά και μουσική από DJ. Μάλιστα το Σάββατο θα βρίσκονται στο χώρο οι Σακίλ Ο΄ Νιλ και Ντέβιντ Μπέκαμ. Ευκαιρία λοιπόν για μια σέλφι και ένα αυτόγραφο.

F1 Las Vegas

Heineken House - Κόστος ανά άτομο 8.000 δολάρια

Βρίσκεται στην Koval Zone και η ταράτσα της τριώροφης κατασκευής προσφέρει θέα προς την ευθεία Koval, που βρίσκεται μετά το σημείο εκκίνησης – τερματισμού. Το εισιτήριο είναι για τρεις ημέρες (Πέμπτη-Σάββατο), με all-inclusive, φαγητό και ποτά, αλλά και εμφανίσεις DJ.

F1 Las Vegas

Skybox – Κόστος ανά άτομο 10.000 δολάρια

Βρίσκεται πάνω από την κεντρική κερκίδα, προσφέροντας εξαιρετική θέα στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού. Το εισιτήριο είναι για τέσσερις ημέρες (Τετάρτη-Σάββατο), παρέχοντας πρόσβαση και στην τελετή έναρξης. Και βέβαια είναι all insclusive, με φαγητό και ποτά.

F1 Las Vegas

Photo Credits: F1 Las Vegas

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!