Ο Στρολ εξηγεί την υβριδική επίθεση της Aston Martin στο Λε Μαν (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο Στρολ εξηγεί την υβριδική επίθεση της Aston Martin στο Λε Μαν (vid)
Η βρετανική μάρκα θα εισβάλλει στην κατηγορία hypercar με την εντυπωσιακή Valkyrie.

Προτού αρχίσει η δράση στο Κατάρ στο πλαίσιο του δέκατου-έβδομου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, η είδηση που προκάλεσε αίσθηση αφορούσε στην Aston Martin και την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία των Αγώνων Αντοχής.

Η εμβληματική μάρκα που έχει ήδη παρουσία στις GT κατηγορίες, θα τα βάλει με τα άλλα μεγαθήρια στην κατηγορία των Hypercars, με «όπλο» της την Valkyrie AMR Pro.

Ο Λόρενς Στρολ

Ο Πρόεδρος της Aston Martin Lagonda, Λόρενς Στρολ, είπε σχετικά: «Οι υψηλές επιδόσεις είναι η βάση όσων κάνουμε στην Aston Martin και ο μηχανοκίνητος αθλητισμούς είναι η απόλυτη εκδοχή της αναζήτησης της αριστείας. Συμμετείχαμε στο Λε Μαν από τις πρώτες διοργανώσεις που έγιναν εκεί, κερδίσαμε τον αγώνα το 1959 και παράλληλα, έχουμε 19 νίκες σε επί μέρους κατηγορίες σε αυτά τα 95 χρόνια. Τώρα επιστρέφουμε στο πεδίο των πρώτων μας θριάμβων, στοχεύοντας στο να γράψουμε νέα κεφάλαια στην ιστορία μας, με ένα αγωνιστικό πρωτότυπο που θα έχει ως πηγή έμπνευσης την ταχύτερη Aston Martin που έχει δημιουργηθεί ποτέ».

Στη συνέχεια, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας εξήγησε τα οφέλη που θεωρεί πως θα έχει το brand μέσα από αυτό το πρόγραμμα.

Η Aston Martin μπαίνει στην κατηγορία hypercar των αγώνων αντοχής

«Παράλληλα με την παρουσία μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1, η επιστροφή της Aston Martin στην κορωνίδα των Αγώνων Αντοχής, θα μας επιτρέψει να χρίσουμε μία πιο ισχυρή σύνδεση με τους πελάτες μας και τη κοινότητα φίλων της μάρκας, πολύ εκ των οποίων την αγάπησαν λόγω των παλαιών επιτυχιών μας στο Λε Μαν», τόνισε ο Στρολ.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…#

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!