Εντυπωσιακό το supersport της Voge

Κώστας Παστρίμας
Εντυπωσιακό το supersport της Voge
Η Voge παρουσίασε ένα εντυπωσιακό Supersport μοντέλο με τετρακύλινδρο κινητήρα crossplane.

Εδώ και αρκετούς μήνες έρχονται ψίθυροι από την Κίνα ότι οι μεγάλες εταιρείες κατασκευής μοτοσικλέτας δουλεύουν πάνω σε τετρακύλινδρους κινητήρες σε σειρά. Στην Ευρώπη αυτή η διάταξη τείνει να εξαφανιστεί με τους περισσότερους κατασκευαστές να την έχουν εγκαταλείψει, ωστόσο κάποιοι την κρατάνε ζωντανή.

Η Voge παρουσίασε πρόσφατα μια supersport μοτοσικλέτα με τετρακύλινδρο κινητήρα και εντυπωσιακή τεχνολογία. Σχεδιαστικά η RR 666S είναι πραγματικά απίθανη με πολύ επιθετικό σχεδιασμό, αεροδυναμικά βοηθήματα, μονόμπρατσο ψαλίδι και εξάτμιση χαμηλά, κοντά στον πίσω τροχό.

Voge

Ο κινητήρας είναι 4κύλινδρος σε σειρά 660 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους με δύο εκκεντροφόρους, 16 βαλβίδες και κόφτη στις 14.000 σ.α.λ. Συνεργάζεται προηγμένη μονάδα ελέγχου και traction control, ενώ είναι πιθανό να διαθέτει και IMU Μονάδα έξι αξόνων. Οι αναρτήσεις είναι της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με ABS.

Voge

Οι επιδόσεις της μοτοσικλέτας είναι εντυπωσιακές με τα 0-100Km/h να έρχονται σε 3,5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνάει τα 240Km/h. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν αυτή η σπορ μοτοσικλέτα θα κάνει το ταξίδι προς την Ευρώπη, αλλά σίγουρα είναι ένα δείγμα της τεχνολογικής προόδου των κατασκευαστών της Κίνας.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!