F1 - Κατάρ: Η αμήχανη στιγμή και η μπηχτή του Πιάστρι (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Κατάρ: Η αμήχανη στιγμή και η μπηχτή του Πιάστρι (vid)
Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix του Λουσέιλ υπήρξε σύγχυση λόγω των αλλαγών στην κατάταξη.

Όπως έχουμε περισσότερες από μία φορές, η μάχη των κατατακτήριων δοκιμών στο πλαίσιο του Grand Prix του Κατάρ ολοκληρώθηκε, χωρίς όμως αυτό να οδηγεί σε μία οριστική κατάταξη.

Το τέλος της διαδικασίας βρήκε δεύτερο τον Λάντο Νόρις και τέταρτο τον teammate του στη McLaren, Όσκαρ Πιάστρι. Ο Βρετανός δεν πρόλαβε να πιάσει μικρόφωνο στο πλαίσιο των καθιερωμένων τηλεοπτικών συνεντεύξεων μετά το πέρας της διαδικασίας, μιας και ο χρόνος του ακυρώθηκε γιατί υπερέβη τα όρια της πίστας στη στροφή 10.

Αυτό προβίβασε τον Αυστραλό στην τρίτη θέση, πράγμα που σήμαινε πως κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της Ναόμι Σιφ. Όμως μεσούσης της συνέντευξής του, ήρθαν τα κακά μαντάτα.

Ο Όσκαρ Πιάστρι στο Κατάρ

Ο οδηγός από τη Μελβούρνη έχασε τον χρόνο που τον είχε τοποθετήσει εκεί, επειδή με τη σειρά του είχε υπερβεί τα όρια της πίστας στη στροφή 14 της πίστας του Λουσέιλ.

Ενημερώθηκε λοιπόν “on air” και η εύλογη αντίδραση του ήταν: «Είναι διασκεδαστικό αυτό, ε; Να μην ξέρουμε ποιοι είναι στο Top-3».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

Τελικά στην πρώτη τριάδα ήταν οι Μαξ Φερστάπεν, Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον. Αυτά, σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Κυριακής, διότι το grid του Sprint που διεξάγεται το Σάββατο στις 20.30, θα προκύψει από το Sprint Shootout που ξεκινά στις 16.00.

Αμφότερα θα μεταδοθούν LIVE από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, το Sprint και από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όμως αμφότερα, θα έχουν και LIVE κάλυψη από το Gazzetta, με σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες από όσα συμβαίνουν στην πίστα.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!