Eurocup-3: Ενδέκατη θέση για Μαρκογιάννη στη Βαλένθια (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Eurocup-3: Ενδέκατη θέση για Μαρκογιάννη στη Βαλένθια (vid)
Ο πρώτος αγώνας στην ισπανική πίστα βρήκε τον Έλληνα οδηγό οριακά εκτός βαθμών.

Μία ανάσα από τους πρώτους του βαθμούς στο Eurocup-3 βρέθηκε ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης που ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα της πίστας Ρικάρντο Τόρμο στην ενδέκατη θέση.

O Τζώρτζης Μαρκογιάννης στο Eurocup-3

Ο Έλληνας οδηγός εκκίνησε δέκατος στην πρώτη δοκιμασία του έβδομου γύρου της σεζόν, απέφυγε το ατύχημα της πρώτης στροφής αλλά έπεσε δωδέκατος.

Σύντομα, ο οδηγός της Palou Motorsport βρέθηκε στην ενδέκατη θέση αλλά έπειτα πέρασε 23 γύρους κολλημένος πίσω από τον Ντάνιελ Νογκάλες της Drivex. Με το προσπέρασμα να είναι δύσκολη υπόθεση γενικά σε αυτό το θεσμό και ειδικά στη συγκεκριμένη αγωνιστική διαδρομή, ο 19χρονος δεν κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Ισπανό.

Έτσι, δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό που κυνηγάει εδώ και πέντε αγώνες. Αυτά όμως στη γενική κατάταξη γιατί στους rookies, ήταν τέταρτος, πήρε 12 βαθμούς και είναι στην όγδοη θέση με 40.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον αγώνα, στο video που ακολουθεί…

Αύριο διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας στην πίστα της Βαλένθια. Οι κατατακτήριες δοκιμές που θα ορίσουν το grid θα πραγματοποιηθούν στις 10.45 ώρα Ελλάδας ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.50 και θα μεταδοθεί LIVE από το ΑΝΤ1+, σε περιγραφή Κώστα Λεώνη και Πάνου Σεϊτανίδη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!