F1 - Πότε κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για το «παραμύθι» της Brawn GP με τον Κιάνου Ριβς

F1 - Πότε κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για το «παραμύθι» της Brawn GP με τον Κιάνου Ριβς
Ο σταρ του Χόλιγουντ παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία της ομάδας του Ρος Μπρον, σε ένα ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες.

Πριν τα μονοθέσια βρεθούν στην Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα της Formula 1 το 2009, κανένας δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. Η Brawn GP αναδύθηκε από τις στάχτες της Honda και σάρωσε τα πάντα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα-θαύμα που δεν γνώριζε αν θα βρίσκεται στο grid εκείνης της σεζόν, όχι μόνο διέπρεψε αλλά κατάκτησε το πρωτάθλημα οδηγών με τον Τζένσον Μπάτον, καθώς και αυτό των κατασκευαστών. Κατέκτησε συνολικά 8 νίκες και 5 pole positions σε 17 Grand Prix, στη μοναδική σεζόν που συμμετείχε με αυτό το όνομα στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Η ιστορία αυτή έχει πάρει πλέον μυθικές διαστάσεις και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μιας νέας μίνι σειράς/ντοκιμαντέρ διάρκειας τεσσάρων επεισοδίων. Θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του Disney+ και παρουσιαστής-αφηγητής θα είναι ο διάσημος ηθοποιός, Κιάνου Ριβς. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου

Στη σειρά/ντοκιμαντέρ θα πάρουν μέρος οι Τζένσον Μπάτον, Ρούμπενς Μπαρικέλο και ο ενορχηστρωτής της τεράστιας επιτυχίας, Ρος Μπρον. Επιπλέον, ο Ριβς έχει πάρει συνέντευξη από σημαντικά στελέχη που εργάστηκαν εκείνη τη σεζόν στην ομάδα.

Φωτογραφίες: fastestpitstop/twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!