Φρεσκάρισμα για την Husqvarna Norden 901 του 2024 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Φρεσκάρισμα για την Husqvarna Norden 901 του 2024 (vid)
Η Husqvarna εξοπλίζει το κορυφαίο της Norden με νέα «όπλα» στη μάχη της adventure κατηγορίας.

Το 2021 η Husqvarna έκανε το μεγάλο βήμα παρουσιάζοντας την πρώτη της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα. Η Norden 901 βασίστηκε μεν στην KTM 890 Adventure, ωστόσο το DNA της σουηδικής μάρκας μπήκε σε μεγάλες δόσεις στο μοντέλο χαρίζοντας του έναν ισχυρό off-road χαρακτήρα και μια vintage μοναδική εμφάνιση.

Το 2024 θα βρει την Norden 901 με αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό κάνοντας τη μοτοσικλέτα ακόμα πιο ικανή, προσβάσιμη και ασφαλή. Ανάμεσα στις αναβαθμίσεις συναντάμε νέα θύρα USB για φόρτιση συσκευών, σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση κινδύνου μέσω των φλας το οποίο ενεργοποιείται γρήγορα και νέο σύστημα εξάτμισης το οποίο πληρεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5+.

Husqvarna

Στις εκδόσεις με την επιλογή Explorer Mode η Husqvarna τοποθέτησε ένα νέο ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης με ευαισθησία στις κλίσεις και ρύθμιση δέκα επιπέδων. Το σύστημα επιτρέπει σε μεγαλύτερο εύρος αναβατών να απολαύσουν τη μοτοσικλέτα με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

 

Husqvarna

Ο κινητήρας της Husqvarna Norden 901 του 2024 παραμένει ο δικύλινδρος σε σειρά 889 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 105 ίππους και 100 Nm ροπής. Στο κιβώτιο ταχυτήτων συναντάμε quickshifter στον βασικό εξοπλισμό, ενώ οι αναρτήσεις είναι της WP Apex και ο μονόδρομος συμπλέκτης της PASC.

Η καινούρια Norden αναμένεται το επόμενο διάστημα να είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Αυτή είναι η Norden του 2024.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!