Νέο trailer για την ταινία «Ferrari» (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Νέο trailer για την ταινία «Ferrari» (vid)
Η παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας θα πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα.

Μετά το «Rush», το «Ford vs Ferrari» και το «Gran Turismo», η διεθνής κινηματογραφική σκηνή ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία ακόμα ταινία γεμάτη γκάζια και αγωνιστικό περιεχόμενο.

Ο λόγος για την ταινία «Ferrari», ένα δυνατό βιογραφικό δράμα βασισμένο στην ιστορία του Έντσο Φεράρι. Του «Il Commmendarore». Του ανθρώπου που άλλαξε μια για πάντα τον κόσμο της αυτοκίνησης και των αγώνων.

Το σενάριο εστιάζει σε όσα συνέβησαν από το 1957 και μετά, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Ιταλός και παραλίγο να βάλουν οριστικά λουκέτο στη Ferrari.

Την απώλεια του γιου του, Ντίνο, την ταραχώδη σχέση με τη σύζυγό του Λάουρα αλλά και τη εξωσυζυγική σχέση με τη Λίνα Λάρντι, με την οποία απέκτησε τον Πιέρο Φεράρι, σημερινό αντιπρόεδρο της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Και φυσικά, ένα μεγάλο κομμάτι θα εστιάζει στο αγωνιστικό μέρος. Όμως με περισσότερο έμφαση μακριά από τη Formula 1 και συγκεκριμένα στο θρυλικό αγώνα Mille Miglia.

Ferrari Movie

Στο ρόλο του Έντσο θα δούμε τον Άνταμ Ντράιβερ, τη Λάουρα Φεράρι υποδύεται η Πενέλοπε Κρουζ, τη Λίνα Λάρντι η Σαϊλίν Γουντλεϊ ενώ στο καστ συναντάμε ακόμα τον Χιου Τζάκμαν και τη Νούμι Ράπας.

Στους… οδηγούς, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ έχει το ρόλο του Πιέρο Ταρούφι, ο Τζακ Ο’Κόνελ του Πίτερ Κόλινς ενώ ο Μπεν Κόλινς που γνωρίσαμε ως Stig στο Top Gear θα ενσαρκώσει τον Σερ Στέρλινγκ Μος.

Στη σκηνοθεσία είναι ο Μάικλ Μαν ενώ το σενάριο το έγραψε ο Τρόι Κένεντι Μάρτιν.

Δείτε το νέο, πολύ ενδιαφέρον trailer της ταινίας, πατώντας play!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!