MotoGP: Το GP Αυστραλίας άλλαξε ημέρα διεξαγωγής

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Το GP Αυστραλίας άλλαξε ημέρα διεξαγωγής
Ο φόβος για ακραίες καιρικές συνθήκες στο Philip Island έκανε τους διοργανωτές να φέρουν τον αγώνα το Σάββατο αντί για την Κυριακή.

Το πρόγραμμα του GP Αυστραλίας αυτού του Σαββατοκύριακου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP υπέστη μια πολύ σημαντική αλλαγή. Η πρόγνωση του καιρού για την περιοχή που βρίσκεται η πίστα του Philip Island μιλά για έντονες βροχές και θυελλώδεις ανέμους και αυτό έκανε τους διοργανωτές να αλλάξουν την ημέρα διεξαγωγής του και να τον φέρουν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα του 3ημέρου άλλαξε και ο αγώνας της Κυριακής θα γίνει τελικά το Σάββατο στις 7:10 ώρα Ελλάδας (15:10 τοπική ώρα). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μεταφερθεί και ο Αγώνας Σπριντ που κανονικά ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το Σπριντ θα γίνει την Κυριακή στις 06:00 ώρα Ελλάδας, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Ουσιαστικά, δηλαδή, Σπριντ και grand prix άλλαξαν θέσεις μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν αλλαγές για τις άλλες περιόδους του Σαββάτου, με τις κατατακτήριες δοκιμές να ξεκινούν κανονικά στις 02:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

» Τι έγινε στο FP2

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!