MotoGP, Ταϊλάνδη: Ο Μαρτίν ταχύτερος την Παρασκευή παρά την πτώση

Κώστας Παστρίμας
MotoGP, Ταϊλάνδη: Ο Μαρτίν ταχύτερος την Παρασκευή παρά την πτώση
Ο Χόρχε Μαρτίν με την Pramac Ducati συνεχίζει την επίθεσή του στην πίστα της Μπουριράμ, εκτός 10άδας ο Μαρκ Μάρκεθ.

Οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής του GP Ταϊλάνδης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ολοκληρώθηκαν με τον Χόρχε Μαρτίν της Pramac Ducati να είναι ο αναβάτης με τον καλύτερο χρόνο. Ο Ισπανός ήταν πολύ επιθετικός στις προσπάθειές του και δεν απέφυγε την πτώση στο τέλος, πριν από αυτό όμως είχε προλάβει να σημειώσει το χρόνο που τον έφερε στην κορυφή.

Σε μια περίοδο που οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, αφού μόλις 3 δέκατα του δευτερολέπτου χώριζαν την 1η από τη 10η θέση, οι αναβάτες της Aprilia έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, με τον Μάβερικ Βινιάλες στη 2η θέση και τον Αλέιξ Εσπαργκαρό στην 3η. Ο νικητής της προηγούμενης εβδομάδας στην Αυστραλία, Ζοάν Ζαρκό, ήταν 4ος.

Το δίδυμο της VR46 Ducati ακολούθησε στις θέσεις 5 και 6 με τους Λούκα Μαρίνι και Μάρκο Μπετζέκι αντίστοιχα. Ο πρωταθλητής Πέκο Μπανάια με την εργοστασιακή Ducati ήταν 7ος, μπροστά από τον Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha, που εξασφάλισε την είσοδό του στο Q2. Τη 10άδα συμπλήρωσαν ο Μπραντ Μπίντερ της ΚΤΜ και το Αουγούστο Φερνάντεζ της GasGas. Οριακά εκτός 10άδας, για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, έμειναν οι Μαρκ Μάρκεθ, Φράνκο Μορμπιντέλι και Τζακ Μίλερ.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ινδονησίας θα ξεκινήσουν στις 06:50 ώρα Ελλάδας και η εκκίνηση του Αγώνα Σπριντ θα δοθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου.

Αποτελέσματα

fp2

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!