F1 - Μεξικό: Αυτό είναι το grid του Grand Prix

F1 - Μεξικό: Αυτό είναι το grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Autodromo Hermanos Rodriguez στην Πόλη του Μεξικού, για το δέκατο ένατο Grand Prix της φετινής χρονιάς.

Λίγες ώρες απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Μεξικού. Ο δέκατος ένατος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές μας προσέφεραν μια ασυνήθιστη σειρά εκκίνησης. Όλα είναι ανοικτά πλέον για τη μάχη στην Πόλη του Μεξικού διάρκειας 71 γύρων.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εκκινεί από θέση ισχύος έπειτα από την 22η pole position της καριέρας του και δεύτερη συνεχόμενη. Δίπλα του θα έχει τον teammate του, Κάρλος Σάινθ και η συνεργασία των δύο στην εκκίνηση θα αποδειχθεί καθοριστική. Η απόσταση μέχρι τη στροφή 1 είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατατάξεις και απρόοπτα.

Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing θέλει να χαλάσει το... πάρτι των Ferrari, ενώ ο οδηγός που θέλει να ξεχωρίσει είναι ο Ντάνιελ Ρικάρντο. Ο Αυστραλός εκκινεί από την 4η θέση και δεν αποκλείεται να κυνηγήσει το προσπέρασμα στον πρώτο γύρο.

Ο Σέρχιο Πέρεζ είναι μόλις 5ος και η πίεση να αποδώσει μπροστά στους συμπατριώτες του είναι μεγάλη. Σίγουρα το γεγονός πως έχασε από τον Ρικάρντο στις κατατακτήριες δεν τον βοηθάει. Δίπλα του στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητήτς της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον

Ακολουθούν οι Όσκαρ Πιάστρι με McLaren και Τζορτζ Ράσελ της Mercedes και αμφότεροι θα επιδιώξουν τερματισμό στην πρώτη 5άδα. Στην πέμπτη σειρά της εκκίνησης θα είναι οι οδηγοί της Alfa Romeo, Βάλτερι Μπότας και Ζου Γκουανγιού. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνει η Aston Martin, καθώς δεν είχε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μονοθέσιό της στο Q3, ενώ ο Λάντο Νόρις εκκινεί από τη 18η θέση. Λόγω των αλλαγών στο μονοθέσιο του Λανς Στρολ, ο Καναδός θα εκκινήσει από το pit lane.

Grid

Το Grand Prix Μεξικού είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 ώρα Ελλάδος. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: redbullconetntpool.com/getty

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!