Triumph Tiger 660: Τα έχει όλα και συμφέρει (vid)

Κώστας Παστρίμας
Triumph Tiger 660: Τα έχει όλα και συμφέρει (vid)
Μια μοτοσικλέτα που τα κάνει όλα καλά και σε τιμή που σε βάζει στην πρίζα.

Το κόλπο-γκρόσο που έκανε η Triumph με τη δημιουργία της σειράς των 660 μοντέλων της πριν από περίπου δύο χρόνια την έβαλε δυνατά στο προσκήνιο της μεσαίας κατηγορίας μοτοσικλετών. Τόσο η Trident 660 όσο και η Tiger Sport 660 κέρδισαν κατά κράτος τον ανταγωνισμό και έφεραν νέο κόσμο στη βρετανική μάρκα.

Η αλήθεια είναι ότι συνολικά το πακέτο που προσφέρει η Tiger Sport 660 είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα που έχουμε συναντήσει στην πορεία των all-around μοτοσικλετών. Εκτός από τον σύγχρονο σχεδιασμό της η Triumph έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία έχοντας σχεδιάσει μια άνετη θέση οδήγησης η οποία επιτρέπει στον αναβάτη να απολαύσει και την σπορ οδήγηση.

Triumph

Ο κινητήρας είναι η καρδιά της μοτοσικλέτας. Το τρικύλινδρο σύνολο των 659 κ.εκ. αποδίδει 81 ίππους και 64 Nm ροπής έχοντας έναν πολύ ποιοτικό ψεκασμό και ένα ακριβέστατο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο περιμετρικό και συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις στης Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα είναι της Nissin με δύο δίσκους 310mm εμπρός και σύστημα ABS με τους τροχούς να είναι 17 ιντσών. Το βάρος της Tiger Sport 660 είναι μόλις 206 κιλά.

tr

Η κορυφαία sport adventure μοτοσικλέτα της Triumph είναι διαθέσιμη σε πολύ δελεαστική τιμή των 9.590 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!