F1 - Αυτό είναι το grid για τον Αγώνα Σπριντ στο Ιντερλάγκος

F1 - Αυτό είναι το grid για τον Αγώνα Σπριντ στο Ιντερλάγκος
Δείτε τη σειρά εκκίνησης των οδηγών της Formula 1 για τον τελευταίο Αγώνα Σπριντ στο 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ιντερλάγκος.

O έκτος και τελευταίος Αγώνας Σπριντ της φετινής χρονιάς είναι λίγη ώρα μακριά. Ομάδες και οδηγοί ετοιμάζονται για 24 πολύ απαιτητικούς γύρους στο Ιντερλάγκος και είναι απαγορευτικό να κάνει κανείς προβλέψεις. Οι κατατακτήριες δοκιμές (Sprint Shootout) μας έδωσαν μια εικόνα του τι να περιμένουμε στο Σπριντ και σίγουρα θα είναι συναρπαστικό.

Ο Λάντο Νόρις πέρασε στην αντεπίθεση μετά από την κακή του εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής και πήρε την Sprint Pole για τη σημερινή μάχη. Ο Βρετανός θέλει τη νίκη, ωστόσο θα έχει έντονο ανταγωνισμό από τον Μαξ Φερστάπεν που εκκινεί δεύτερος.

Ο Σέρχιο Πέρεζ θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις από την 3η θέση στη σειρά εκκίνησης και δίπλα του θα είναι ο «διψασμένος» Τζορτζ Ράσελ. Ασυνήθιστη η τρίτη σειρά για τα φετινά δεδομένα, με τους Λιούις Χάμιλτον και Γιούκι Τσουνόντα να τη συνθέτουν.

 

Από την έβδομη θέση θα εκκινήσει ο Σαρλ Λεκλέρ και δίπλα του θα έχει τον Ντάνιελ Ρικάρντο με τη δεύτερη AlphaTauri AT04. Την πρώτη δεκάδα κλείνουν οι Κάρλος Σάινθ και Όσκαρ Πιάστρι, οι μοναδικοί που δεν είχαν φρέσκο σετ μαλακής γόμας ελαστικών στο τέλος του Sprint Shootout.

To grid του αγώνα Σπριντ

Ο Αγώνας Σπριντ είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 ώρα Ελλάδος.

Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 20:10 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!