LIVE TV: Ο τελευταίος αγώνας του Μαρκογιάννη στο Eurocup-3

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Ο τελευταίος αγώνας του Μαρκογιάννη στο Eurocup-3
Δείτε τις προσπάθειες του Έλληνα οδηγού στον όγδοο γύρο της σεζόν του 2023 που διεξάγεται στην Ισπανία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική δράση στο μαγικό κόσμο της Formula 1, έχουμε όμως ενδιαφέρουσες μονομαχίες σε άλλους θεσμούς – σε δύο και σε τέσσερις τροχούς. Στο δεύτερο σκέλος, η προσοχή έχει στραφεί στη Βαρκελώνη και την πίστα της Καταλούνια, όπου διεξάγεται ο όγδοος και τελευταίος γύρος της σεζόν για το Eurocup-3.

Και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον αφού εκεί αγωνίζεται ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, που τρέχει με τα χρώματα της ισπανικής Palou Motorsport και το μονοθέσιο με το #63.

Ο Μαρκογιάννης στο γκαράζ της Palou Motorsport

Ο 19χρονος τερμάτισε στη δέκατη-πέμπτη θέση στην πρώτη μάχη του Μονμελό αλλά ευελπιστεί σήμερα να κάνει αυτό που κυνηγάει εδώ και επτά αγώνες: τους πρώτους βαθμούς αλλά και το βάθρο στους rookies του θεσμού. O Μαρκογιάννης εκκινεί από τη 17η θέση του grid.

Ο δεύτερος αγώνας του Έλληνα οδηγού στη γνωστή από τη Formula 1 πίστα της Καταλονίας, ξεκινά στις 13.50 ώρα Ελλάδας. Μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1+ με ελληνική περιγραφή από τον Κώστα Λεώνη και τον Γιώργο Ανανίδα αλλά και μέσω YouTube, με αγγλικό σχολιασμό.

Δείτε τον αγώνα του Μαρκογιάννη, πατώντας play…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!