F1 - Λας Βέγκας: Κλείνουν οι πόρτες, χωρίς θεατές το FP2

F1 - Λας Βέγκας: Κλείνουν οι πόρτες, χωρίς θεατές το FP2
Σε μία πρωτοφανή κίνηση που απογοητεύει μια τεράστια μερίδα φίλων της που βρέθηκαν στις κερκίδες του Λας Βέγκας προχώρησε η Formula 1.

Χωρίς θεατές θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Λας Βέγκας, που θα ξεκινήσει στις 12:30 ώρα Ελλάδας. Μετά την πρόωρη διακοπή του FP1 λόγω βλάβης σε καπάκι υπονόμου, ανακοινώθηκε δίωρη καθυστέρηση στην έναρξη του FP2.

Παρά τις καθυστερήσεις και το γεγονός πως η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 02:00 τοπική ώρα, ο κόσμος είχε παραμείνει στις κερκίδες για να δει μονοθέσια της Formula 1 στην πίστα. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν προς το χειρότερο.

Οι διοργανωτές του αγώνα ανακοίνωσαν πως οι πόρτες της πίστας έκλεισαν στις 01:30 τοπική ώρα κι ως αποτέλεσμα έπρεπε ο κόσμος να αποχωρήσει. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη και σίγουρα αφήνει απογοητευμένο πολύ κόσμο. Ο λόγος είναι η διευκόλυνση της μετακίνησης του προσωπικού εντός του χώρου της πίστας.

Με δεδομένο πως κάποιοι πλήρωσαν πολλές εκατοντάδες δολάρια για να δουν τις ελεύθερες δοκιμές και παρέμειναν στην πίστα μετά τα μεσάνυχτα, η εξέλιξη αυτή μόνο ικανοποιητική δεν είναι.

Ευελπιστούμε πως το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο θα κυλήσει ομαλά και θα αποφευχθεί το φιάσκο.

Φωτογραφίες: redbullracing/twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!