F1 - Λας Βέγκας: Αυτό είναι το grid του Grand Prix

F1 - Λας Βέγκας: Αυτό είναι το grid του Grand Prix
Δείτε πώς θα παραταχθούν οι μονομάχοι της Formula 1 στο πεδίο μάχης του Λας Βέγκας για το 21ο και προτελευταίο Grand Prix της φετινής σεζόν.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Λας Βέγκας. Ο 21ος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου μας προσέφεραν μια όχι αναμενόμενη εικόνα. Όλα είναι ανοικτά πλέον για τη μάχη στο εντυπωσιακό σιρκουί πόλης του Βέγκας, σε έναν αγώνα που θα έχει διάρκεια 50 γύρων.

Για πέμπτη φορά φέτος ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την pole position και θα εκκινήσει το Grand Prix από θέση ισχύος. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing και η μάχη των δύο αναμένεται συναρπαστική. Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας, με εξαίρεση τη Σιγκαπούρη, στον οποίο η Ferrari έχει το ρυθμό για να διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη.

Πίσω τους θα βρίσκονται οι Τζορτζ Ράσελ με Mercedes και Πιέρ Γκασλί με Alpine. Αμφότεροι δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκονται τόσο ψηλά στη θέση εκκίνησης και ψάχνουν ένα καλό βαθμολογικό αποτέλεσμα. Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρούμε τους δύο οδηγούς της Williams, Άλεξ Άλμπον και Λόγκαν Σάρτζεντ, στο καλύτερο αποτέλεσμα της βρετανικής ομάδας των τελευταίων ετών.

Ακολουθούν οι Βάλτερι Μπότας και Κέβιν Μάγκνουσεν σε μία ασυνήθιστη τέταρτη σειρά της εκκίνησης στο Λας Βέγκας. Πίσω τους όμως συναντάμε μια τετράδα «φωτιά», αποτελούμενη από πολύ δυνατούς συνδυασμούς. Αρχικά, οι Φερνάντο Αλόνσο με Aston Martin και Λιούις Χάμιλτον με Mercedes κλείνουν την πρώτη 10άδα, ενώ στην έκτη σειρά συναντάμε τους Σέρχιο Πέρεζ με Red Bull και Κάρλος Σάινθ με Ferrari, ο οποίος σημείωσε το 2ο χρόνο στις κατατακτήριες αλλά έχει ποινή 10 θέσεων μετά το ατύχημα της Παρασκευής.

Grid

Η απάντηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής. Το δικό μας ραντεβού είναι στις 7:30πμ, με το LIVE του Gazzetta, όπως πάντα powered by Ford!

Μη χάσετε την κάλυψη για το πολυαναμενόμενο Grand Prix του Λας Βέγκας της Formula 1, με περιγραφή, σχόλιο και εικόνες από την «Πόλη της Αμαρτίας» και την προτελευταία μάχη της σεζόν.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!