Τέλη κυκλοφορίας: Το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε για το ενδεχόμενο παράτασης

Κώστας Μπιτσικώκος
Τέλη κυκλοφορίας: Το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε για το ενδεχόμενο παράτασης
Ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παράτασης για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας του 2024.

Κάθε χρόνο το Υπουργείο Οικονομικών παρέχει έως και δίμηνη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων. Παρά τις περί του αντιθέτου φημολογίες των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκε και φέτος να δοθεί παράταση, αν και μικρότερη σε διάρκεια.

Αυτό επιβεβαίωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. «Ενδεχομένως για κάποιες μέρες να έχουμε και μια παράταση στη διαδικασία».

Πόσα είναι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2024

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Θεοχάρης στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα:

 

«Θα σας παραπέμψω σε μια διάταξη που θα κατατεθεί ενδεχομένως και σήμερα και θα ψηφιστεί την Τετάρτη. Ο σκοπός μας είναι να μην έχουμε συνεχείς παρατάσεις, να πάμε σε ένα σύστημα το οποίο σε κάθε περίπτωση να είναι πάγιο ώστε να μη χρειάζονται παρατάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ενδεχομένως γιατί φέρνουμε όλες αυτές τις ρυθμίσεις λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία, για κάποιες μέρες να έχουμε και μια παράταση στη διαδικασία».

Θέλετε να καταθέσετε πινακίδες; Όλη η διαδικασία

Photo Credits: Gazzetta

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!