F1 - Τι «μαγείρευε» ο Χάμιλτον με τον διευθυντή της Ferrari

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - Τι «μαγείρευε» ο Χάμιλτον με τον διευθυντή της Ferrari
Ο Φρεντ Βασέρ της μίλησε για πρώτη φορά για τις συνομιλίες που είχε με τον Λιούις Χάμιλτον και τα σενάρια υπογραφής του Βρετανού στη Ferrari.

Το «φλερτ» μεταξύ των Λιούις Χάμιλτον και Scuderia Ferrari κρατάει χρόνια. Οι δύο πλευρές έχουν συνομιλήσει αρκετές φορές για μία πιθανή συνεργασία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια δεν πρόκειται να δούμε τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 στα κόκκινα, κάτι το οποίο δυσαρεστεί μέχρι και μία μερίδα τιφόζι.

Οι φήμες περί συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν πολλές στη φετινή χρονιά. Ο Χάμιλτον επιβεβαίωσε πως υπήρξαν επαφές με τους ανθρώπους της Ferrari, όμως δεν ένιωσε έτοιμος να επιδιώξει μια τέτοια κίνηση.

Ο επικεφαλής των κόκκινων, Φρεντ Βασέρ, παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως είχε συνομιλίες πέραν του φιλικού επιπέδου με τον Βρετανό. Εξήγησε τους λόγους που βρίσκεται τόσο συχνά σε επαφή με τον Χάμιλτον και μία κοινή τους συνάντηση η οποία δεν ήταν απλά και μόνο για μια φυσιολογική συζήτηση.

«Μιλάω με τον Λιούις κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι σε συνομιλίες με τον Λιούις γιατί απλά μιλάμε συνέχεια. Αυτό είναι αλήθεια για το μεγαλύτερο μέρος του grid, καθώς οι περισσότεροι έχουν οδηγήσει για εμένα στο παρελθόν. Είχαμε μία συζήτηση με τον Λιούις στο Μπακού, βρεθήκαμε να μιλήσουμε στο paddock και μετά έβλεπα πολλά δημοσιεύματα γι’ αυτό. Αν είχε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο μαζί μου κάθε φορά που μιλούσαμε στο παρελθόν, τότε θα μου είχε κοστίσει μια περιουσία», δήλωσε.

Θα ήταν άραγε καλή κίνηση για τον Χάμιλτον να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Formula 1 οδηγώντας για τη Scuderia Ferrari;

Φωτογραφίες: SoyMotor/Twitter-X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!