Tesla Cybertruck: Το πρώτο ατύχημα με το ηλεκτρικό pick up (vid)

Newsroom
Tesla Cybertruck: Το πρώτο ατύχημα με το ηλεκτρικό pick up (vid)
Το ηλεκτρικό pick up επιδόσεων συγκρούστηκε με μία Toyota Corolla στην Καλιφόρνια. Τι αναφέρει η αστυνομία για τα αίτια του ατυχήματος.

Δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες από την έναρξη παραδόσεων του Tesla Cybertruck και ήδη καταγράφηκε στις ΗΠΑ το πρώτο επιβεβαιωμένο τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή του ηλεκτρικού pick up. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο από επιβάτη οχήματος που περνούσε από το σημείο, το Cybertruck συγκρούστηκε με μία Toyota Corolla και ακινητοποιήθηκε στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας αυτοκινητοδρόμων του Ρέντγουντ Σίτι (κοντά στο Σαν Φρανσίσκο), το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου 2023 ο οδηγός της Corolla έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο αφού χτύπησε στο δεξί ανάχωμα πέρασε ανεξέλεγκτο στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το Tesla Cybertruck.

Δείτε ακόμα: Ένα Ford ξεκολλά το Tesla Cybertruck από τα χιόνια

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο οδηγός του Tesla υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό και δεν θέλησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Επίσης φαίνεται ότι το Cybertruck δεν βρισκόταν σε αυτόνομη λειτουργία την ώρα της σύγκρουσης.

Από τα πλάνα πάντως διαπιστώνουμε ότι οι ζημιές στην Corolla είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του Tesla, κάτι που οφείλεται και στη γωνία σύγκρουσης των δύο οχημάτων.

Photo Credits: X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!