ZONTES: Σημαντικές μειώσεις τιμής σε όλα τα scooter

Νίκος Γιαννούλας
ZONTES: Σημαντικές μειώσεις τιμής σε όλα τα scooter
Όλα τα scooter της ZONTES διατίθενται με τη νέα χρονιά σε μειωμένες τιμές έως και 5,7%.

Η τεχνολογία, το στιλ, η ποιότητα και οι επιδόσεις, γίνονται πλέον πιο προσιτά. Όλα τα scooters της ZONTES που αποτελούν σημεία αναφοράς για τις κατηγορίες τους, προσφέρονται σε νέες μειωμένες τιμές, συνθέτοντας έτσι ένα ακαταμάχητο, ανταγωνιστικό πακέτο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Μ125 διαθέτει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σχεδιασμού, με δυναμικές γραμμές και επιθετική εμφάνιση, που πλέον αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα scooters της ZONTES και το κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο δρόμο. Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας των 124,6 κυβικών αποδίδει 14,6 ίππους και 12,8Νm ροπής, με χαμηλή κατανάλωση της τάξης των 2,6 λίτρων/100 χλμ. Η τιμή του M125 διαμορφώνεται στα 3.345 ευρώ, με όφελος 100€.
Zontes M125
Image credit: ZONTES
  • Το M310 διαθέτει τολμηρή και ξεχωριστή σχεδίαση μάσκας, η οποία προσδίδει μοναδική ταυτότητα στο scooter. Το χαρακτηριστικό πολυγωνικό, 3D φωτιστικό σώμα και τα διπλά κεκλιμένα φώτα θέσης, δημιουργούν μία άκρως επιθετική εμφάνιση, άμεσα αναγνωρίσιμη από απόσταση. Ο σύγχρονης σχεδίασης τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας 309 κ.εκ. του Μ310, αποδίδει την κορυφαία ιπποδύναμη της κατηγορίας, 33.3 ίππους και ροπή 32 Nm, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Η τιμή του M310 μειώνεται στα 4.345 ευρώ, με αντίστοιχο όφελος 250€.
Zontes M310
Image credit: ZONTES
  • Τέλος το Ε350, το κορυφαίο scooter της γκάμας, διαθέτει εξαιρετική αισθητική και μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης και εξοπλισμού. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 349 κ.εκ. αποδίδει 37 ίππους και 38Nm ροπής, εξασφαλίζοντας δυναμικές επιδόσεις. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται φώτα LED, ψηφιακά όργανα, θύρες USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ABS, Traction Control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θερμαινόμενα grip, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και θέσεις για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα. Η τιμή του εντυπωσιακού Ε350 διαμορφώνεται στα 5.295 ευρώ, μειωμένη κατά 300€.
Zontes E350
Image credit: ZONTES

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!