To Chaos ποτέ δεν πεθαίνει

Κώστας Παστρίμας
To Chaos ποτέ δεν πεθαίνει
Ο Σπύρος Πανόπουλος «ξαναχτύπησε», επιμένοντας ότι το επαναστατικό του υπεραυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο.

Η ιστορία του Chaos, του υπεραυτοκινήτου που σχεδιάζει και κατασκευάζει ο Σπύρος Πανόπουλος και που θα φέρει επανάσταση όταν παρουσιαστεί, απέκτησε άλλο ένα κεφάλαιο. Ο Πανόπουλος έπειτα από αρκετό καιρό στην αφάνεια, επανεμφανίστηκε στα social media, με μια δημοσίευση (στα αγγλικά), αυτήν τη φορά στο σαφώς χαμηλότερων τόνων LinkedIn.

Σε αυτήν τη δημοσίευση αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος ταυτόχρονα που το πρότζεκτ Chaos οδεύει προς το τέλος του, λίγο πριν τις δοκιμές στην πίστα και στο δρόμο. Ελπίζω ότι αυτή είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και της τρισδιάστατης εκτύπωσης.
Ταυτόχρονα, θα δημοσιοποιηθούν και άλλα έργα/τεχνολογίες, σε ιατρική, αεροπλοΐα/αεροδιαστημική και άμυνα, βασισμένα στην τεχνολογία εκτύπωσης και αναδιάπλασης.
Το 2024 θα είναι εκπληκτικό!
Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας

Ευχαριστώ για την υπομονή σας».

Οι πληροφορίες που παρέχει σαφώς δεν είναι πολλές αλλά ο εμπνευστής και σχεδιαστής του Chaos δεν τα παρατάει και επιμένει ότι αυτό που υποσχέθηκε υπάρχει και θα το δείξει. Ο χρόνος έτσι κι αλλιώς είναι σχετικός, όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!