MotoGP: Με τα φτερά της Red Bull έρχεται η GASGAS Tech3 (vid)

Νίκος Γιαννούλας
MotoGP: Με τα φτερά της Red Bull έρχεται η GASGAS Tech3 (vid)
Το πρωτάθλημα του 2024 αναμένεται πολλά υποσχόμενο για την ομάδα της GASGAS Tech3, που αποκαλύφθηκε σε πλήρη σύνθεση.

Με την πολλά υποσχόμενη RC16, νέο ρόστερ κατά το ήμισυ και τα φτερά της Red Bull στις κατακόκκινες μοτοσικλέτες της, η δορυφορική ομάδα της KTM με την ονομασία GASGAS Tech3 ατενίζει το πρωτάθλημα MotoGP για το 2024 με αισιοδοξία.


Οι πρώτες ενδείξεις θα φανούν σίγουρα κατά τις επίσημες δοκιμές των ομάδων στη Μαλαισία -που ξεκινούν την 1η Φεβρουαρίου 2024 και επαναλαμβάνονται στις 6 Φεβρουαρίου- και στο Κατάρ που θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Φεβρουαρίου.

Από την περσινή ομάδα συνεχίζει ως βασικός οδηγός ο Αουγκούστο Φερνάντεζ, ο οποίος στα 26 του χρόνια έχει έναν τίτλο στη Moto2 και θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του στο MotoGP με την GASGAS Tech3. Καλύτερη περσινή του επίδοση ήταν μια τέταρτη θέση στο GP της Γαλλίας, ενώ τερμάτισε στην 17η θέση της κατάταξης των οδηγών.

Augusto Fernandez
Αουγκούστο Φερνάντεζ. Image credit: media.GasGas/Philip Platzer


Τη θέση του Πολ Εσπαργκαρό για το 2024 θα καλύψει ο ρούκι στην κατηγορία MotoGP Πέντρο Ακόστα, με δύο παγκόσμια πρωταθλήματα στο ενεργητικό του στις κατηγορορίες Moto3 και Moto2. Ο 19χρονος έρχεται στη μάχη του MotoGP με πολλές προσδοκίες για μια πραγματικά θεαματική καριέρα, αν και το MotoGP έχει δείξει ότι έχει τις δικές του, πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Πέντρο Ακόστα
Πέντρο Ακόστα. Image credit: media.GasGas/Philip Platzer


Η Red Bull GASGAS Tech3 διατηρεί τον Νίκολας Γκοϊόν ως επικεφαλής, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ ο Πολ Εσπαργκαρό παραμένει επίσης στην ομάδα με ρόλο αναβάτη δοκιμών αλλά και συμβούλου.

Images credits: media.GasGas/Philip Platzer

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!