MG: Το HS σε νέα, ακόμα χαμηλότερη τιμή

Κώστας Παστρίμας
MG: Το HS σε νέα, ακόμα χαμηλότερη τιμή
Το SUV με τον επιβλητικό σχεδιασμό και τις high-tech ανέσεις προσφέρεται σε ακαταμάχητη τιμή από 24.750 ευρώ.

Το MG HS, που γίνεται ένα από τα πλέον δημοφιλή μικρομεσαία SUV (C-SUV) στην ελληνική αγορά, προσφέρεται πλέον σε μια νέα, πιο προσιτή τιμή, από 24.750 ευρώ, σύμφωνα με την ελληνική εισαγωγική εταιρία. Αυτή η ελκυστική τιμολόγηση αντανακλά τη νέα εμπορική πολιτική της MG και στοχεύει να καταστήσει το SUV ακόμη πιο προσιτό σε ένα ευρύτερο κοινό.

MG HSΦωτογραφίες: MG

Το MG HS διακρίνεται για την επιβλητική εμφάνιση και τις γενναιόδωρες διαστάσεις του, με μήκος 4,61 μέτρων και ύψος 1,69 μέτρων, το οποίο το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα και ψηλότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Επιπλέον, το μεταξόνιο των 2,72 μέτρων προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό για έως πέντε επιβάτες και αποσκευές, με το πορτ μπαγκάζ να ξεκινά από τα 463 λίτρα.

MG HSΦωτογραφίες: MG

Η εσωτερική καμπίνα του MG HS προσφέρει ποιότητα, άνεση και πλούσιο εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας δερμάτινες επενδύσεις, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1 ιντσών και οθόνη infotainment 12,3 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, διαθέτει στάνταρ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, 4 ηλεκτρικά παράθυρα και το σύστημα ασφαλείας MG Pilot, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος αυτόνομης οδήγησης επιπέδου L2.

MG HSΦωτογραφίες: MG

Η ασφάλεια ενισχύεται από το άκαμπτο πλαίσιο του αυτοκινήτου, σχεδόν καθολικά από χάλυβα υψηλής αντοχής, παρέχοντας εξαιρετική οδική συμπεριφορά και άνεση χάρη στην ανεξάρτητη ανάρτηση και τον προηγμένο κινητήρα 1.5 Turbo Gdi. Διατίθεται επίσης σε plug-in υβριδική έκδοση, η οποία προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και ηλεκτρική αυτονομία, καθώς και απαλλαγή από το φόρο εταιρικής χρήσης.

MG HSΦωτογραφίες: MG

Τέλος, το MG HS ξεχωρίζει και από το πρόγραμμα Triple 7 της MG, προσφέροντας 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, 7 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος.

Ο πλήρης τιμοκατάλογος της MG

MG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!