F1 - LIVE TV: Η διπλή παρουσίαση της Alpine

Στάθης Κοκκορόγιαννης
F1 - LIVE TV: Η διπλή παρουσίαση της Alpine
Η γαλλική ομάδα θα μας παρουσιάσει τις αγωνιστικές ομάδες της Formula 1 και του WEC για τη φετινή χρονιά.

Μία ακόμη παρουσίαση αναμένεται να γίνει στον κόσμο της Formula 1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Alpine Racing θα αποκαλύψει το νέο μονοθέσιο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, όπως επίσης και το πρωτότυπο LMDh με το οποίο θα πάρει μέρος στο WEC.

Η γαλλική ομάδα θέλει να «κλέψει» την παράσταση με την καλύτερη παρουσίαση που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ήδη έχουμε δει τα χρώματα τα οποία θα έχουν οι ομάδες των Haas, Williams Racing και Stake F1 και τώρα αναμένουμε την πέμπτη κατά σειρά παρουσίαση.

Η Alpine έχει προγραμματίσει τα αποκαλυπτήρια για τις 15:30 ώρα Ελλάδος. Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύσεις της στα social media προδίδουν πως για τρίτη σερί σεζόν θα αγωνιστεί με ροζ χρωματισμό σε ορισμένους αγώνες, λόγω του βασικού της χορηγού BWT. Πατήστε PLAY στο ακόλουθο βίντεο για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα του νέου μονοθεσίου.

Το 2022 και το 2023 επέλεξε τα Grand Prix Μπαχρέιν και Κατάρ για να το πράξει κι έπειτα μετέβη στο παραδοσιακό μπλε. Το ερώτημα είναι αν αυτό θα ισχύσει και στην ομάδα του WEC.

CAR. LAUNCH. DAY. pic.twitter.com/UfhINloX6M

Φωτογραφίες: Alpine/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!