Fiat: Το 500e γίνεται ακόμα πιο προσιτό

Κώστας Παστρίμας
Fiat: Το 500e γίνεται ακόμα πιο προσιτό
FIAT ECO BONUS έως €6.000, άμεση παράδοση και πρώτη δόση το 2025 για το ηλεκτρικό 500e.

Η FIAT ενισχύει τη στρατηγική της προς την ηλεκτροκίνηση με μια σημαντική κίνηση που στοχεύει να καταστήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πιο προσιτό στο ευρύ κοινό. Μέσω του νέου προγράμματος ECO BONUS, η εταιρεία προσφέρει ένα σημαντικό όφελος στους αγοραστές του αμιγώς ηλεκτρικού FIAT 500e, με έκπτωση €6.000 για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και €4.800 για τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού.

Fiat 500e
Φωτογραφίες: FIAT

Το FIAT 500e, ήδη γνωστό για την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και την αποδοτικότητά του, καθίσταται πλέον πιο προσιτό από ποτέ, με άμεση διαθεσιμότητα για παράδοση. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ελάχιστη προκαταβολή 25%, επιτόκιο 8,95% και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 36 ή 48 δόσεις. Επιπλέον, η FIAT διασφαλίζει την αποπληρωμή της πρώτης δόσης να ξεκινά τον Ιανουάριο του 2025, με μια άτοκη περίοδο χάριτος μέχρι τότε, εξαλείφοντας τυχόν άγχος από καθυστερήσεις στην εκταμίευση της κρατικής επιδότησης.

Fiat 500e
Φωτογραφίες: FIAT

Το 500e συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και 8ετή κάλυψη για την μπαταρία, συνθέτοντας μια πολύ καλή προσφορά για το ηλεκτρικό μοντέλο που έχει κερδίσει τον τίτλο του best seller αυτοκινήτου πόλης στην ευρωπαϊκή αγορά για δύο διαδοχικές χρονιές.

Fiat 500e
Φωτογραφίες: FIAT

Διαθέσιμο σε τρεις επιλογές αμαξώματος - κλασική Hatchback, πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και μοναδική Cabrio - το 500e προσφέρει κινητήρα 118 PS και μπαταρία 42 kWh, επαρκή για αυτονομία έως 320 km σε μικτή χρήση, με την ταχυφόρτιση από 0-80% να διαρκεί μόνο 35 λεπτά. Η ψηφιακή τεχνολογία και τα UConnect services προσφέρουν μια προηγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας, ενισχύοντας την απόλαυση της καθημερινής αστικής μετακίνησης.

 

Φωτογραφίες: FIAT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!