SERES: Έρχονται 3 νέα μοντέλα στην Ελλάδα (vid)

Νίκος Γιαννούλας
SERES: Έρχονται 3 νέα μοντέλα στην Ελλάδα (vid)
Κατά τη διάρκεια το διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποίησε η SERES στην Κίνα, ανακοινώθηκαν σημαντικά νέα μοντέλα και στρατηγικές επέκτασης της μάρκας.

Τα νέα προϊόντα, η αναβάθμιση των υπηρεσιών της και οι σημαντικές συνεργασίες με ισχυρούς εταίρους σε όλο τον κόσμο, αποτελούν τους πυλώνες της στρατηγικής ανάπτυξης της SERES, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου της μάρκας (2024 Overseas Business Conference).

SERES

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας, στην πόλη Chongqing, με προσκεκλημένους από 60 χώρες του κόσμου και φυσικά από την Ελλάδα. Την ελληνική αντιπροσωπεία εκπροσώπησαν στο Overseas Business Conference ο κ. Γιώργος Σπανός, διευθύνων σύμβουλος της εισαγωγικής εταιρείας Σπανός ΑΕ. και ο κ. Παναγιώτης Καραβέλλας, Business Development Manager της SERES Hellas.

Το πλάνο της παγκόσμιας ανάπτυξης

Στο φετινό διεθνές συνέδριο της SERES, μεταξύ άλλων, τονίστηκε η σημασία της κατηγορίας των SUV για την παγκόσμια επέκτασή της. Η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει μοντέλα SUV που ξεχωρίζουν σε πολυτέλεια, σε άνεση και σε ψηφιακές ευκολίες, μελετώντας τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε χώρας, και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχουν ήδη δοκιμαστεί στην κινεζική αγορά. Εκεί όπου η SERES έχει ήδη μπει στο Top 5 των πωλήσεων μεταξύ των premium κατασκευαστών, λίγο πίσω από τις παραδοσιακές, γερμανικές δυνάμεις της κατηγορίας.

SERES

Η SERES διαθέτει ήδη ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ ακόμη 30 αγορές πρόκειται να προστεθούν στη λίστα της μέσα στο 2024. Έτσι σκοπεύει να περάσει τις 50.000 πωλήσεις εκτός Κίνας αυτή τη χρονιά, με στόχο τις 200.000 ετησίως ως το τέλος τη δεκαετίας που διανύουμε. Φέτος, θα λανσαριστούν συνολικά 6 νέα μοντέλα και εκδόσεις και θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της Αφρικής και τις Ν. Αμερικής.

Στόχος η κορυφαία εξυπηρέτηση

Το σημείο το οποίο θα διαφοροποιήσει σημαντικά την SERES από τον ανταγωνισμό στο μέλλον είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια αγορά για την ικανοποίηση των πελατών. Αυτό θα το πετύχει φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που συνδυάζεται η έξυπνη τεχνολογία με την πολυτέλεια, αλλά και επενδύοντας σε δυνατές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

SERES

Πιο συγκεκριμένα, εκθέσεις, κέντρα επισκευής και συντήρησης, διαδικασίες παράδοσης, υπηρεσίες after sales, υποδομές φόρτισης, κέντρα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών κ.ά. σχεδιάζονται κεντρικά, έτσι ώστε οι πελάτες να βιώνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιδιοκτησίας που υπάρχει στην αγορά πολυτελών οχημάτων, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται.

Τα νέα SERES για το 2024 στην Ελλάδα

Τρία νέα μοντέλα περιμένουμε από τη SERES στη χώρα μας μέσα στο 2024, όλα στην κατηγορία των premium SUV και συγκεκριμένα:

SERES 9

Το νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της εταιρείας και θα ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής. Μερικά από τα εντυπωσιακά στοιχεία εξοπλισμού που θα διαθέτει είναι το έξυπνο σύστημα προβολέων 2 megapixels, το head-up display επαυξημένης πραγματικότητας (AR-HUD) με ανάλυση 2Κ και επιφάνεια απεικόνισης 75 ιντσών σε απόσταση 8,5 μέτρων εμπρός από τον οδηγό, αλλά και οι συνολικά 10 οθόνες στην καμπίνα.

SERES 9

Το επίπεδο πάτωμα συνολικής επιφάνειας 3,04 τ.μ. εξασφαλίζει κορυφαία ευρυχωρία και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας του, για την άνετη μεταφορά έως 6 επιβατών. Για την παθητική ασφάλεια φροντίζει το εξαιρετικά στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, το οποίο έχει διαμορφωθεί στην ισχυρότερη πρέσα της αυτοκινητοβιομηχανίας, με δύναμη 9.000 τόνων. Παράλληλα το SERES 9 δείχνει τον δρόμο και στην τεχνολογία ηλεκτροκίνησης, χάρη στο κύκλωμα 800 V και τη χρήση καρβιδίου του πυριτίου (SiC) για τα ηλεκτρονικά ισχύος.

SERES 7

Το μοντέλο αυτό θα ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων premium SUV θα προσφέρει κορυφαία πρακτικότητα, ασφάλεια και άνεση. Σε αυτό θα λανσαριστούν τα καθίσματα «zero-gravity», με λειτουργία μασάζ 8 σημείων και δυνατότητα μετατροπής της 5θέσιας ή 6θέσιας καμπίνας σε ένα άνετο, διπλό κρεβάτι, στη λειτουργία «camping mode».

SERES 7

Τμήματα του πλαισίου του SERES 7 κατασκευάζονται από χάλυβα θερμής έλασης, ενώ για τη μόνωση της μπαταρίας χρησιμοποιούνται υλικά δανεισμένα από την αεροπορική βιομηχανία. Ένας ιονιστής εξασφαλίζει την καθαρότητα του αέρα στην καμπίνα, ενώ για την απόλυτη άνεση του οδηγού και των επιβατών φροντίζει πληθώρα ηλεκτρικών μηχανισμών: από τα ηλεκτρικά σκαλοπάτια για εύκολη είσοδο/έξοδο, έως τα ηλεκτρικά σκιάδια.

SERES 5 Range Extender

Το μοναδικό μοντέλο που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και είναι διαθέσιμο ως αμιγώς ηλεκτρικό μπαταρίας (BEV), θα αποκτήσει μια νέα έκδοση, που συνδυάζει την καθημερινή ηλεκτρική μετακίνηση για έως και 260 χλμ., χάρη σε μια μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh, με την απεριόριστη ελευθερία σε μακρύτερες διαδρομές χάρη στην ύπαρξη κινητήρα εσωτερικής καύσης.

SERES 5 Range Extender

Έχοντας το πλεονέκτημα της κορυφαίας αποδοτικότητας ενός πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, σε σχέση με τα συμβατικά plug-in hybrid μοντέλα, θα μπορεί να καλύπτει έως και 1.455 χλμ. με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ (μέτρηση CLTC).

Στη νέα έκθεση της SERES στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 286, Χαλάνδρι), οι επισκέπτες μπορούν ήδη να δουν από κοντά το SERES 5 BEV και στο άμεσο μέλλον όλα τα νέα μοντέλα που αναμένονται εντός του 2024 στη χώρα μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!