F1: H Mercedes «τινάζει την μπάνκα στον αέρα» για τον Φερστάπεν

F1: H Mercedes «τινάζει την μπάνκα στον αέρα» για τον Φερστάπεν
Οι φήμες μιλούν για μια μυθική προσφορά που ετοιμάζουν στη Mercedes για να προσελκύσουν τον Μαξ Φερστάπεν.

Η Mercedes-AMG φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει μία εντυπωσιακή κίνηση, καθώς σχεδιάζει να προσφέρει στον Μαξ Φερστάπεν, τον τρεις φορές πρωταθλητή της Formula 1, ένα αστρονομικό συμβόλαιο που φτάνει στα 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, περιλαμβάνοντας τα μπόνους. Η πληροφορία προκύπτει μέσα από αναφορές των OE24 και F1 Insider.

Σύμφωνα με τις πηγές, οι συζητήσεις ανάμεσα στη Mercedes και το «στρατόπεδο» του Φερστάπεν θα αρχίσουν ήδη από αυτήν την εβδομάδα, στο πλαίσιο του Grand Prix του Μαϊάμι. Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά από μια σειρά δηλώσεων του Τότο Βολφ, ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να φέρει τον Ολλανδό στην ομάδα του.

Μαξ Φερστάπεν
Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Οι φήμες αυτές δεν βοηθούν στην κατευνασμό της ταραχώδους ατμόσφαιρας στο «στρατόπεδο» της Red Bull, η οποία βιώνει εσωτερικές ταραχές μετά τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Κρίστιαν Χόρνερ και τις φήμες για την ενδεχόμενη άμεση αποχώρηση του θρυλικού σχεδιαστή Άντριαν Νιούι.

Η σχέση του Φερστάπεν με τον σύμβουλο της ομάδας, Χέλμουτ Μάρκο, είναι γνωστή και ισχυρή και πιθανολογείται ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Φερστάπεν που του επιτρέπει να το σπάσει νωρίτερα, εφόσον ο Μάρκο φύγει από την ομάδα. Ενδέχεται επομένως οι δυο τους να αποτελέσουν ένα πακέτο μεταγραφής σε περίπτωση που η Mercedes καταφέρει να τον πείσει να φύγει νωρίτερα από το 2028.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!