H Dani’s Playground Enduro Racing Team έκανε την έκπληξη στη Σπάρτη

Newsroom
H Dani’s Playground Enduro Racing Team έκανε την έκπληξη στη Σπάρτη
Μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα έκλεψε την παράσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro.

Η έκπληξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο ΣΚ στη Σπάρτη ήταν η παρουσία μίας πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας αθλητών υπό τον διακριτικό τίτλο Dani’s Playground, που άφησε το στίγμα της και έγινε αμέσως το αγαπημένο θέμα συζήτησης των συμμετεχόντων. Το Dani’s Playground είναι ένας χώρος άθλησης και δραστηριοτήτων στην Παλλήνη, του Κωνσταντίνου Δανιά, όπου μεταξύ άλλων αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς enduro riders.

Dani's Playground
Φωτογραφίες: Dani's Playground

Στην ομάδα εκτός από τον ίδιο το Κωνσταντίνο Δανιά, που έτρεχε με Honda, συμμετείχε ο Αποστόλης Κουρλέτης (GasGas), ο Παναγιώτης Θεριός (Yamaha) και ο Μίνως Κονίδης (ΤΜ). Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε πως όλοι οι αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο στις κατηγορίες τους, ενώ ο Θεριός βγήκε πρώτος και προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της κατηγορίας του ES.

Dani's Playground
Φωτογραφίες: Dani's Playground

Ιδιαίτερα δυναμική και δημοφιλής ομάδα, χωρίς την παρουσία μεγάλου brand από πίσω (για πόσο ακόμα άραγε;) έδειξε πως τα πράγματα μπορούν να γίνονται και αλλιώς, πιο απλά, λιγότερο εμπορικά, με κίνητρο τη χαρά τη συμμετοχής καταρχήν και έπειτα την επίδοση και σε αθλήματα όχι τόσο προβεβλημένα στη χώρα μας, παρά τις υψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις τους και συγκινήσεις που χαρίζουν σε αθλητές και θεατές. Θα τους παρακολουθούμε στενά, διότι υποσχέθηκαν πως θα είναι παρόντες και στους άλλους δύο γύρους του πρωταθλήματος.

Dani's Playground
Φωτογραφίες: Dani's Playground

Δήλωση Κωνσταντίνου Δανιά: «Στόχος μου με τη δημιουργία της ομάδας ήταν να φέρω κοντά ανθρώπους με σπουδαίες ικανότητες -όπως αποδείχθηκε-, αγάπη προς το άθλημα και κοινό κώδικα στον τρόπο που βλέπουν τον αθλητισμό. Παρά το ότι οι μεγάλες διακρίσεις μου ως αθλητής είναι σε άλλα αθλήματα, διακρίνω το endurο για την τρομακτική αντοχή που απαιτεί, τη στρατηγική, το στοιχείο της ομαδικότητας που εμπεριέχει, παρά το ότι ο αναβάτης είναι ένας, είναι πολλοί όσοι συμβάλουν στο αποτέλεσμα και το ότι συνδυάζει τη φύση. Θεωρώ πως είναι ένα αγώνισμα αδικημένο στην προβολή του και αξίζει την προσοχή του κοινού. Και με την ευκαιρία, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα για την ασφάλεια στους δρόμους, τρέχουμε και εκτονωνόμαστε μόνο σε πίστες και ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές. Εμείς οι αθλητές το γνωρίζουμε καλά, είναι σημαντικό να το αναδεικνύουμε ως θέμα και για το ευρύ κοινό».

Dani's Playground
Φωτογραφίες: Dani's Playground


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!