Opel: Ποια γειτονική μας χώρα επέλεξε για την πρεμιέρα του νέου Frontera

Opel: Ποια γειτονική μας χώρα επέλεξε για την πρεμιέρα του νέου Frontera

Newsroom
Opel: Ποια γειτονική μας χώρα επέλεξε για την πρεμιέρα του νέου Frontera
To compact SUV θα διατίθεται τόσο σε υβριδική όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Πρόσφατα η Opel παρουσίασε διαδικτυακά το νέο Frontera, το οποίο θα αντικαταστήσει το Crossland στη γκάμα της γερμανικής μάρκας. Την Τρίτη 14 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα για τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, η οποία - όπως ανακοίνωσε η Opel - θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Tο Frontera διατίθεται τόσο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση όσο και σε υβριδική με τεχνολογία 48V. Το σχεδιαστικό μοτίβο του νέου Frontera ακολουθεί τη φιλοσοφία «Bold & Pure» της Opel, προσφέροντας μια λειτουργική δομή με διακριτικές γραμμές και μοντέρνες αναλογίες. Το μοντέλο διαθέτει το νέο έμβλημα «Blitz» της Opel, το οποίο κοσμεί το κέντρο του Opel Vizor. Ο σχεδιασμός του προβλέπει επίσης υψηλής ποιότητας φώτα Eco LED, ενσωματωμένα στο Vizor, και μια εισαγωγή αέρα που ενισχύει τη δυναμική εμφάνιση του οχήματος.

Στο εσωτερικό, η Opel συνεχίζει την παράδοση της καινοτομίας με το πλήρως ψηφιακό cockpit Pure Panel, που περιλαμβάνει δύο οθόνες 10 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αυτή η διάταξη είναι σχεδιασμένη να προσφέρει μέγιστη άνεση και ελάχιστη απόσπαση της προσοχής του οδηγού, σύμφωνα με τη φιλοσοφία «Detox» της εταιρίας.

Photo Credits: Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!