BYD ETP3: Το ηλεκτρικό Van που ταξιδεύει Πάτρα – Αθήνα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση (vid)

BYD ETP3: Το ηλεκτρικό Van που ταξιδεύει Πάτρα – Αθήνα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση (vid)

Newsroom
BYD ETP3: Το ηλεκτρικό Van που ταξιδεύει Πάτρα – Αθήνα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση (vid)
Στο φλέγον ερώτημα της αυτονομίας των ηλεκτρικών επαγγελματικών αυτοκινήτων απαντά πειστικά το BYD ETP3.

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά αυτοκίνητα, ειδικά τα μικρά και μεσαία Van, αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις αστικές μεταφορές, καθώς συνδυάζουν μεγάλη ευκολία, κορυφαία οικονομία και πλέον ικανοποιητική αυτονομία για να καλύπτουν με μια πλήρη φόρτιση τις καθημερινές ανάγκες.

Ένα ηλεκτρικό βαν όπως το BYD ETP3, είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση και κίνηση σε αστικό περιβάλλον ή εντός νομού, με την εμβέλειά του να φτάνει τα 275 χιλιόμετρα και το κόστος κίνησης περίπου το 1/4 ενός αντίστοιχου πετρελαιοκίνητου. Τι γίνεται όμως όταν κάποια στιγμή το όχημα χρειαστεί να φύγει αρκετά μακρύτερα από τα όρια του νομού;

BYD ETP3

Με μια φόρτιση, 275 χιλιόμετρα αυτονομία

Στελέχη της PNT CARS -της επίσημης αντιπροσωπείας των επαγγελματικών BYD στη χώρα μας- χρειάστηκε να μεταβούν στην Πάτρα, για να παρουσιάσουν το ETP3 σε ενδιαφερόμενους πελάτες και εταιρείες. Στην επιστροφή κατέγραψαν την όλη διαδικασία φόρτισης και του ταξιδιού, αποδεικνύοντας ότι το ETP3 καλύπτει με άνεση όλη τη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα και αντίστροφα.

Την εμπειρία τους αποτύπωσαν σε ένα πολύ χαρακτηριστικό video, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια και δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σχετικά με την αυτονομία ενός ηλεκτρικού Van σε πραγματικές συνθήκες.

Περισσότερα για το ETP3 της BYD μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο επίσημο ελληνικό site της εταιρείας https://bydcommercial.gr/fortiga/etp3/

Image Credit: PNT CARS

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!