F1: Ο Μάρκο αποκαλύπτει εκπλήξεις για την προαγωγή στη Red Bull το 2025

F1: Ο Μάρκο αποκαλύπτει εκπλήξεις για την προαγωγή στη Red Bull το 2025
Ο Χέλμουτ Μάρκο παρουσιάζει πιθανούς υποψήφιους για τις θέσεις στη Red Bull και τα ονόματα δεν είναι τα πλέον αναμενόμενα.

Ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, αποκάλυψε τους πιθανούς υποψήφιους για τις θέσεις στην ομάδα για τη σεζόν του 2025, φέρνοντας εκπλήξεις στο προσκήνιο. Ο Σέρχιο Πέρεζ δείχνει να παραμένει η προτιμότερη επιλογή για την ομάδα ως παρτενέρ του Μαξ Φερστάπεν, στη Red Bull εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις οδηγών για το μέλλον.

Ενώ οι τρέχοντες οδηγοί της RB, Ντάνιελ Ρικάρντο και Γιούκι Τσουνόντα, βρίσκονται υπό αξιολόγηση, νέοι υποψήφιοι όπως ο Λίαμ Λόσον, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, και ο Ιάπωνας οδηγός Αγιούμου Ιγουάσα, που έχει δείξει εξαιρετική πρόοδο, είναι ισχυροί υποψήφιοι. Επίσης, ο Ιζάκ Χαντζάρ από τη Formula 2 αποτελεί έναν από τους πιθανούς προαχθέντες.

Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι

Ο Λόσον έχει ήδη αφήσει το στίγμα του με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και θεωρείται από τους πιο ισχυρούς υποψήφιους για την προαγωγή στην Red Bull. Οι επιδόσεις του σε διάφορες κατηγορίες τον καθιστούν έναν οδηγό με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον της ομάδας.

Λίαμ Λόσον
Ο Λίαμ Λόσον (Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool)

Ο Ιγουάσα, ένας ανερχόμενος αστέρας από την Ιαπωνία, έχει δείξει σημαντική βελτίωση και συνέπεια στις επιδόσεις του. Η προοπτική της προαγωγής του στη Red Bull υπογραμμίζει τη στρατηγική της ομάδας να επενδύει σε νέους και ταλαντούχους οδηγούς από διάφορα μέρη του κόσμου.

Αγιούμου Ιγουάσα
Ο Αγιούμου Ιγουάσα (Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool)

Ο Χαντζάρ, με τις επιτυχίες του στη Formula 2, έχει τραβήξει την προσοχή των στελεχών της Red Bull. Η προαγωγή του στην κύρια ομάδα θα μπορούσε να φέρει μια νέα δυναμική και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της Red Bull στο πρωτάθλημα.

Ιζάκ Χαντζάρ
Ο Ιζάκ Χαντζάρ (Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool)

Η αποκάλυψη των υποψηφίων από τον Μάρκο δείχνει την πρόθεση της Red Bull να συνεχίσει να επενδύει σε νεαρά ταλέντα, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα του 2025.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!