Μπαπέ: Στη Μαδρίτη είναι υποχρεωμένος να αλλάξει μάρκα αυτοκινήτων

Newsroom
Μπαπέ: Στη Μαδρίτη είναι υποχρεωμένος να αλλάξει μάρκα αυτοκινήτων
Υπάρχει σοβαρός λόγος που σε όλες τις φωτογραφίες ο Κιλιάν Μπαπέ εμφανίζεται να βγαίνει από τα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων.

Η μεταγραφή της δεκαετίας ολοκληρώθηκε και ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος Γάλλος έχει μία πλούσια συλλογή αυτοκινήτων, τα οποία όμως δεν οδηγεί γιατί πολύ απλά δεν έχει βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Για αυτό το λόγο σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται να βγαίνει από τα πίσω καθίσματα.

Ακόμα και όταν η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρθηκε να του πληρώσει τα μαθήματα οδήγησης, εκείνος απάντησε ότι δεν είναι απαραίτητο. Έτσι μετακινείται παντού με σοφέρ. Σύμφωνα με την Marca, αγόρασε μία Ferrari 488 Pista αξίας 500.000 ευρώ, η οποία εφοδιάζεται με V8 κινητήρα ισχύος 720 ίππων.

Ferrari 488 Pista

Ο ίδιος όμως δεν έχει βιώσει ακόμα την εκρηκτική επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 2,9 δλ. του ιταλικού supercar πίσω από το τιμόνι. «Είναι μία αρνητική συνέπεια του να είσαι πετυχημένος σε πολύ μικρή ηλικία. Μου λείπουν τα απλά πράγματα, όπως το να οδηγώ μόνος μου. Για πολλούς ανθρώπους το δίπλωμα οδήγησης είναι μία υποχρέωση στη ζωή τους, όχι όμως για μένα», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Στην κατοχή του βρίσκονται ακόμα ένα Audi A6, ένα Range Rover, μία Mercedes-Benz GLE Coupe και ένα πολυτελές βαν V-Class. Σε αντίθεση πάντως με ό,τι έχει δημοσιευτεί, δεν έχει στην κατοχή του μοντέλα της Volkswagen. Απλά η γερμανική μάρκα είναι χορηγός της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Γαλλίας και σε προπονήσεις των τρικολόρ πηγαίνει με αυτά. Δύσκολα πάντως θα πάρει μαζί του στη Μαδρίτη τη Ferrari. Εκεί θα τον δούμε να επιβαίνει σε μοντέλα της BMW, η οποία ως χορηγός της Ρεάλ παρέχει εταιρικά αυτοκίνητα στους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!