Hyundai: Το νέο ηλεκτρικό πόλης λέγεται inster

Κώστας Παστρίμας
Hyundai: Το νέο ηλεκτρικό πόλης λέγεται inster
Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου SUV πόλης που θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η Hyundai Motor Company έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου ηλεκτρικού της οχήματος, που τοποθετείται στην κατηγορία Α (A-segment sub-compact) και φέρει το όνομα inster.

Hyundai inster
Φωτογραφίες: Hyundai

Το όνομα inster συνδυάζει τις λέξεις «intimate» (οικείος) και «innovative» (καινοτόμος), αντανακλώντας την μετάβαση από το βενζινοκίνητο casper, το οποίο κυκλοφόρησε μόνο στην Κορέα το 2021. Το inster αναμένεται να θέσει νέα πρότυπα στον τομέα της αυτονομίας, της τεχνολογίας και της ασφάλειας, προσφέροντας μια νέα εμπειρία στους οδηγούς αυτής της κατηγορίας.

Hyundai inster
Φωτογραφίες: Hyundai

Οι πρώτες εικόνες αποκαλύπτουν ένα δυναμικό αλλά και κομψό SUV, με χαρακτηριστικά LED φώτα ημέρας και και πίσω φώτα με pixel-γραφικά στοιχεία, όπως και σε άλλα ηλεκτρικά οχήματα της κορεατικής εταιρείας, που υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική ταυτότητα του νέου αυτού ηλεκτρικού οχήματος.

Hyundai inster
Φωτογραφίες: Hyundai

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι το inster θα έχει μέγιστη αυτονομία 355 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, με μία μόνο φόρτιση. Το inster θα παρουσιαστεί επίσημα στην Κορέα, στο Διεθνές Σαλόνι της Μπουσάν, στα τέλη Ιουνίου, ενώ - αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα - αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Hyundai inster
Φωτογραφίες: Hyundai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!