H Alpine ξεκινάει την «ηλεκτρική» της επίθεση από το Λε Μαν

H Alpine ξεκινάει την «ηλεκτρική» της επίθεση από το Λε Μαν
Η γαλλική μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει στο Λε Μαν της Γαλλίας ένα νέο σπορ αυτοκίνητο πόλης και μάλιστα αμιγώς ηλεκτρικό.

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της ανοίγει η Alpine. H γαλλική μάρκα την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 13:30 ώρα Ελλάδος στο περιθώριο των 24 Ωρών Λε Μαν θα παρουσιάσει το A290. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο όπως το έχουν χαρακτηρίσει είναι ένα σπορ αυτοκίνητο πόλης.

Το A290 θα είναι το πρώτο βήμα για την Alpine ώστε να εξηλεκτρίσει πλήρως την γκάμα της στο μέλλον. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα της Alpine για να ενισχύσει τη διεθνή δημοτικότητά της ώστε να εδραιωθεί ως ένας καταξιωμένος κατασκευαστής στο χώρο της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο. Το μόνο που έχει γνωστοποιηθεί είναι πως πρόκειται για ένα μικρού μεγέθους αυτοκίνητο και το παραπάνω σκίτσο.

Καλύτερη χρονικά στιγμή δεν θα μπορούσαν να βρουν στην Alpine. To νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παρουσιάζεται στο πλαίσιο των 24 Ωρών Λε Μαν, στον οποίο οι Γάλλοι παίρνουν μέρος. Φέτος επέστρεψαν στην κορυφαία κατηγορία του WEC και θα διεκδικήσουν τη νίκη ανάμεσα σε 63 αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η παρουσίαση του νέου Alpine A290 θα γίνει στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής φίρμας εδώ.

Φωτογραφίες: Alpine

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!