Husqvarna: Επιστροφή στα δίχρονα 125 (vid)

Νίκος Βιτσιλάκης
Husqvarna: Επιστροφή στα δίχρονα 125 (vid)
Κόντρα στους καιρούς, η αυστριακή φίρμα επαναφέρει στην Enduro γκάμα της για το 2025 το δίχρονο ΤΕ 125.

Η Husqvarna Mobility είναι περήφανη που ανακοινώνει τη σειρά Εnduro για το 2025, η οποία περιλαμβάνει οκτώ συνολικά μοντέλα. Με το TE 125 να επιστρέφει, η εντυπωσιακή γκάμα περιλαμβάνει τώρα τέσσερα δίχρονα και ισάριθμα τετράχρονα μοντέλα, όλα κατασκευασμένα με τεχνογνωσία από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δοκιμασμένα σε αγώνες παγκόσμιου επιπέδου, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην κατηγορία τους.

Husqvarna TE 125
Φωτογραφίες: Husqvarna

Το ολοκαίνουργιο TE 125 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για το 2025. Για φιλόδοξους νέους αναβάτες, η τελευταία γενιά του μοντέλου διαθέτει πολλά από τα εξαρτήματα που βρίσκονται στα δοκιμασμένα, μεγαλύτερης χωρητικότητας δίχρονα μοντέλα, όπως το Throttle Body Injection (TBI) και τη δυνατότητα επιλογής χαρτογράφησης. Μαζί με ένα κιβώτιο 6 κοντά κλιμακωμένων σχέσεων, ανάρτηση WP XACT και συστήματα συμπλέκτη και φρένων της Brembo, το TE 125 επιχειρεί μια συναρπαστική επιστροφή.

Husqvarna TE 125
Φωτογραφίες: Husqvarna

Όσον αφορά όλα τα μοντέλα Enduro, τα εξαρτήματα της Brembo είναι νέα, με στόχο να βελτιώσουν τόσο την απόδοση όσο και την αξιοπιστία. Περαιτέρω αναθεωρήσεις περιλαμβάνουν νέα γραφικά εμπνευσμένα από τη σουηδική σημαία και ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι. Όλα τα δίχρονα μοντέλα TE 125, 150, 250 και 300, είναι ελαφριές και εξαιρετικά ικανές μοτοσυκλέτες, έτοιμες για συμμετοχή σε αγώνες Εnduro. Προσφέροντας εύκολη συντήρηση, κορυφαία ικανότητα οδήγησης στην κατηγορία και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η γκάμα διασφαλίζει ότι όλοι οι αναβάτες μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρουν.

Husqvarna TE 125
Φωτογραφίες: Husqvarna

Για όσους προτιμούν τετράχρονους κινητήρες υψηλής απόδοσης, διατίθεται μια επιλογή από τέσσερα μοντέλα, τα FE 250, 350, 450 και 501. Συναρμολογημένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ηλεκτρονικά βοηθήματα στη διάθεση του αναβάτη, συμπεριλαμβανομένου του Traction Control και του Quickshifter, κάθε μοντέλο αποδίδει τη ροπή και την ισχύ που χρειάζονται οι αναβάτες για να κυριαρχήσουν σε οποιοδήποτε έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες για τιμές και διαθεσιμότητα θα αναζητήσετε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της εταιρείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!