F1 - Ο Φερστάπεν απάντησε με ποια ομάδα θα αγωνίζεται το 2025

F1 - Ο Φερστάπεν απάντησε με ποια ομάδα θα αγωνίζεται το 2025
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε, πριν το Grand Prix Αυστρίας, για το ενδιαφέρον της Mercedes και το μέλλον του στη Red Bull Racing.

Παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στη Formula 1, όμως τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στη Red Bull Racing και η αμφισβήτηση της κυριαρχίας της αυστριακής ομάδας, έβαλαν τον Μαξ Φερστάπεν στο επίκεντρο φημολογίας σχετικά με το μέλλον του. Και αυτό παρά το γεγονός ότι έχει αρκετά ακόμα χρόνια συμβολαίου με τη Red Bull

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Grand Prix Αυστρίας, ο 26χρονος Ολλανδός ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις των Κρίστιαν Χόρνερ και Τότο Βολφ σχετικά με το μέλλον του και αν θέλει να βάλει τέλος στις φήμες περί μεταπήδησής του στην Mercedes-AMG F1.

«Ο κόσμος μιλάει, όμως είναι πιο σημαντικό το ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή η απόσταση από τον ανταγωνισμό είναι μικρή, όμως εργαζόμαστε πολύ καλά ως ομάδα ώστε να βελτιωθούμε και άλλο. Εργαζόμαστε και εστιάζουμε στην επόμενη χρονιά, προκειμένου να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί», ανέφερε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου, ο Φερστάπεν κλήθηκε να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση που το μονοθέσιο της Red Bull Racing δεν είναι το καλύτερο στο τέλος της σεζόν. «Δεν νομίζω ότι έτσι λειτουργεί η Formula 1. Να πεις ξαφνικά "αντίο παιδιά". Έχω ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό που είπα ότι εστιάζουμε στην επόμενη σεζόν, λέει αρκετά σχετικά με το πού θα οδηγώ την επόμενη χρονιά». Με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του και συμφωνίας με την Mercedes.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Στάθη Κοκκορόγιαννη και Κώστα Παστρίμα να μιλούν για όλα όσα έγιναν στο Grand Prix Ισπανίας και στον κόσμο της Formula 1 τις τελευταίες ημέρες.

Photo Credits: Red Bull Racing/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!