F1 - Νόρις: «Ο Φερστάπεν ήταν μια κατηγορία μόνος του»

F1 - Νόρις: «Ο Φερστάπεν ήταν μια κατηγορία μόνος του»
Ο Βρετανός οδηγός της McLaren Racing παραδέχθηκε την ήττα του στη μάχη της pole position στο Red Bull Ring, όμως περιμένει περισσότερα από τον αγώνα.

Σε αντίθεση με την Παρασκευή στις κατατακτήριες σπριντ και στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου, ο Λάντο Νόρις δεν είχε την ταχύτητα να κοντράρει τον Μαξ Φερστάπεν στη μάχη της pole position. O Βρετανός αρκέστηκε στη 2η θέση και ήταν τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Ολλανδό.

Μετά το τέλος του Q3 ρωτήθηκε αν ήταν απογοητευμένος από την επίδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές με τον Νόρις να απαντά: «Ήταν καλές κατατακτήριες δοκιμές. Ό,τι κι αν κάναμε σήμερα, ο Μαξ ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ήταν ξεκάθαρα ταχύτερος από εμάς. Είμαι χαρούμενος. Οι συνθήκες ήταν πιο δύσκολες από χθες και δεν ήταν εύκολο να κάνουμε καλούς γύρους».

Ερωτώμενος σχετικά με τον αυριανό αγώνα και το αν μπορεί να κερδίσει, ο Βρετανός απάντησε: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν δούμε το ρυθμό μας σήμερα, πρέπει να βρούμε αυτό το κάτι επιπλέον για να κερδίσουμε τον Μαξ και τη Red Bull. To σίγουρο είναι πως θα κάνω καλύτερη δουλειά απ’ ότι στον Αγώνα Σπριντ. Είναι ένας μεγάλος αγώνας, συνήθως είμαστε καλύτεροι στον αγώνα απ’ ότι στις κατατακτήριες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Το Grand Prix Αυστρίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 15:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Στάθη Κοκκορόγιαννη και Κώστα Παστρίμα να μιλούν για όλα όσα έγιναν στο Grand Prix Ισπανίας και στον κόσμο της Formula 1 τις τελευταίες ημέρες.

Φωτογραφίες: LN4/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!